tysk choklad, syntest och lagade skor.

snor, ont i gommen, svag i kroppen, illamående och ständiga kallsvettningar. japp, detta är mitt liv idag och framöver om det inte på något vänster går över under natten. morgonen var inte rolig alls. hade varken hjärnceller eller förmåga och jobba, fick sätta mig ner för att inte dela med mig av min frukost. kämpigtkämpgit. och ingen kraftkram fick jag heller. riktigt dålig stil gubben.

jag var på syntest idag på synsam. förvånande faktiskt. jag behöver läsglasögon, 19år. hallå?  och så har jag även brytningsfel på vänster öga men jag behövde inte glasögon för långsikt, vilket jag trodde. jag tycker att jag ser som en greek men.. tydligen inte. glasögonen kommer jag heller inte köpa eftersom jag.. är ju inte blind. jag klarar mig ett tag till.

det är synd om mig, jag är sjuk och nu tänker jag göra lunch till imrgon och sen sova. roligt inlägg.


det går inte att förklara tjejers kärlek till skor.


nu ska jag börja om på nytt, som många ggr förut.

min kropp mår inte så bra just nu. jag börjar bli förkyld och kliande blemmor uppstår vilket är ett tecken på att jag inte mår bra. när jag mår dåligt, är stressad eller åter dåligt brukar min kropp vara ganska snabb på att visa hur fel det blir. nu ska jag börja om från början, invärtes. antioxidanter, kamomillté, vitaminer&mineraler, protein, aloe vera och mycket vatten är det som ska hjälpa mig nu (och total borttagning av mjölkprodukter) powerwalk:s ska jag nog också slänga in lite här och var för att få igång kroppen. jag ska ju faktiskt köpa träningskort i närmaste månaden för nu börjar det kännas dåsigt och tungt.

MOT ETT FRISKARE JAG! vem är med mig?


massavlivning på elaka gubbar och tanter, tack!

börjar känna mig sjuk, så jag tänker knarka ner mig själv med té, honung och annat hokuspokus för sjuk ska jag absolut inte bli. jobbet är så kul just nu. man ser hur man blir bättre och bättre. även idag fick vi reda på hur många timmar vi jobbare (man jobbar efter timschema, efter hur mycket man hinner packa osv. lönen bestäms efter det) haha! pinsamt. jag jobbade 5,11 timmar, samma som hedvig. rekordet på lagret ligger på 11,3. okej att det bara är sjätte dagen jag jobbar men.. hälften så mycket och jag springer runt nonstop. det är helt galet. men som jag säger satsar jag hellre på att inte göra felbeställningar än att göra allting snabbt och klantigt.

till rubriken nu då. jag är så trött på äckliga, dumma, elaka och egoistiska gamla kärringar och gubbar på denna jord att jag nästan skulle vilja köra ett stort massmord på alla. fick utskällning av en tant idag för att hon gick in i mig. jag var pressad mot väggen och hon kollar ner och går in i mig.. och ställer sig och skriker på mig att jag har gått på fel sida. mitt enkla svar blev: "SUBBA!" hahaha! halva folket i tunneln började vrålstirra. men beter hon sig som hon vill kommer jag även besvara på samma sätt. man SKA bli behandlad som man behandlar andra. kharma (!!) my friend.

detta är världens sanning.

denna helg har lilla anette spenderat hela hennes lön på kläder. ja, det har hon. två tjocktröjor, två ringar, två stövlar, en klänning och mat och smask. igår var jag och amanda inne i storastaden för att shoppa kläder innan inflyttningsfesten på söder skulle träda kraft. för mig blev det en klänning från ginatricot, extremt fin.
och idag när jag vaknade kunde jag inte sluta tänka på stövlarna jag hade sett, testat och blivit kär i. 1 800:- visseligen, men jag kunde inte hålla mig så jag åkte tillbaka och köpte dem idag istället. (fyfy!) jag har nog ett problem för nu i veckan kommer lass med kläder in från internetshopping också. hahah! dethär funkar bara inte, men jag erkänner en sak. man blir gladare av nya saker! sådeså, äkta sanning.


en helt vanlig fredag.

ja, igår som alla andra fredagar slocknade jag runt 22:00 snåret. ingenting roligt händer längre i mitt liv, tycker iallafall jag. hade bara hunnit komma hem, gå ut med hunden, ätit sushi och kollat på lite tv innan jag låg där utslagen och vaknade inte fören 03:40. då var det bara och gå upp till sängen och somna pånytt.
så idag har jag bestämt mig för att följa med amanda och hennes polers till en inflyttningsfest någonstans. idag ska vi ha K-U-L, det som jag saknat så mycket. fast jag har ingenting och ha på mig och ingenting och skåla. nu får vi se vad speedanette går för.

vad gör man när livet känns tungt?

jo, man åkte till donken med amanda. cheeseburgare, fett, glass och pommes är världens bästa tröst. vi bjöd alla andra kunder på en liten show av snor, blod, spott och skratt. himlarskymning vad vi flamsade runt. höger och vänster och det var nog precis det jag behövde för att kunna slappna av.
nu har jag varit hemma ett tag och bara tagit det lungt. jag var helt inne på att det var fredag idag, hade tänkt mig en skön hemmakväll men så kom jag ju på.. tusan? jag jobbar ju imorgon också. helsike rent ut sagt. hälften av lagerkillarna har också flygit till dublin. mjahaja? stressigt värre det kommer bli imogon kanske. mjämjä. nu blir det ju ingenting viktigt här alls.
pÿss.


kärlek

det är mycket man inte förstår och jag är en sådan människa man inte ens ska försöka läsa. jag tycker synd om dig, det gör jag faktiskt. för att du föbrillt gör gulliga saker mot mig och ler alltid när du ser mig. jag förstår inte ens varför du fortsätter men önskar att du kunde läsa det jag tänker på. hjärtat spricker när jag inte vet hur jag ska bete mig. jag är rädd, för rädd att förlora det jag byggt upp i form av en sköld. det skrämmer mig och lämna ut mig själv, har alltid gjort. jag klarar bara inte av att ge ut en del av mig själv till någon. jag berättar aldrig saker som händer för någon eftersom jag anser att det är mitt problem. hur ska jag då kunna bli ett med en annan?
jag skulle helst vilja slänga mig ner och ta fallet som det går, men någonting stoppar mig. jag gör omedvetna handlingar som jag ångrar och allt jag nu tänker på är du och dig. jag förstår att du är arg och jag förstår att du inte orkar längre, som du nu har sagt. men jag hoppas att någon en ynkaste gång kan förstå sig på mig. idag gjorde jag fel, och det står jag för. jag har en respekt mot mig själv som bara inte går och fälla. jag gör dock allt jag kan.

hoppas du inte ger upp.


vilken jäkla skitdag!

ingenting går som det ska, jag kan inte tänka, inte röra mig utan att ta sönder någonting och säga någonting utan att någon mår dåligt. jag har bara lust och lägga mig ner och sakta dö efter en sånhär dag. jobbet gick inte bra, jag verkar ha sårat dig, jag mår piss och solen skiner? det är kö hela vägen hem och jag börjar poppa britney spears på högsta volym (?) herregud.
någon som har något tips på hur man kan bli glad igen? tipsa. gärna. hjälp.

internetshopping kommer lemlästa mig

en gullig kvällspromenad med hunden fick toppa dagen. hösthimmelen börjar komma fram nu också och jag får vinterrysningar i hela kroppen, bra sådana. jag längtar så efter mörker och stora halsdukar. imorgon ska jag tydligen också agera taxichaufför till pappa som ska till münchen och befinna sig på arlanda 06:00. kan bli hårt menmen.. jag får iallafall ta bilen in till jobbet vilket är otroligt skönt! så en och en annan skiva kanske behöver brännas? PARTYBILEN!
innan sängen kallar kan jag inte sluta kolla in olika klädessidor, detta kommer bli mitt fall. jag kollar på andra bloggar som tipsar om kap, och det ena leder till det andra = jag vill bli miljonär. dessa toppar är från ginatricots senaste tillskott. brevlådan tack?


nu är det dags?

vem får inte känslan av att bara ge upp? eller känslan att bara ta allting man har och spendera, flytta eller kanske även bara slänga iväg. en lägenhet nu? eget kök, dina regler. jag är trött på måsten och tider man måste passa. krav man måste uppfylla och saker som man bara måste lära sig. livet är så steriotypiskt.
ag älskar mitt jobb men varför ska det alltid kännas som ett måste? man måste jobba, för annars kan du inte betala för dig. man måste köpa saker och vara med i pengaflödet för annars lever du inte livet. livet vill man ju inte gå miste om eftersom det är det enda du fått gratis. man ska ha allting och ingenting. massor och ännu mer.
jag är inte bättre själv. ha-begäret på mig är otroligt stort just nu och, ja, hela min lön är redan borta på planerade kläder, synundersökning och nu tillochmed cykel. dethär typiska, tråkiga livet klarar jag snart inte av mera. jag måste komma bort så linnea för gudsskull lova mig att vi gillar läget och försvinner? 


då fick man en slag i käften då.


den skryttiga cykeln tog mig fram och tillbaka till gotland och mycket där till. klumpig jäkel och inte låsa den när jag tilloch med kände på mig att ett lås skulle suttit fint en dag som denna.

min käraste egodel (just nu iallafall) min cykel blev idag snodd. tekniskt sett får jag rakt av skylle mig själv eftersom den stod olåst varje dag vid stationen medans jag var på jobbet. men den har alltid stått kvar så jag har skitit i och låsa den, inte mycket mer jag tänkte på det fören jag kom ut idag och där min cykel skulle stå var det bara ett stort tomt hål mellan cykelgrannarna. aja?! vad ska man göra? det enda som kan svida är ju saken att jag inte kan ta mig till stationen imorgon. är det någon som har en cykel och låna ut eller en och ens ge bort så knacka till på min rygg! att köpa en cykel nu.. är bara för dyrt.


mitt liv som mondul:are



1. såhär ser jag ut varje dag (och nej, jag har inte suttit mig i tejp. jag lagade de från groteska hålet istället för att flasha röven för alla gubbar)
2. blubb?


detta är mitt liv efter jobbet. benen värker som aldrig förr, lederna i händerna är redo och ge upp, huvudet kan inte jobba längre och hela jag ser ut som om jag ska säcka ihop när som. haha! inte mycket till liv jag har nu när jag har börjat på mondul. igår var jag så trött att jag somnade i mitt rum runt 18:00 och vaknade upp tre timmar senare i panik eftersom jag inte visste vad klockan var. jag vet inte vad som händer men jag tror jag bränt sönder mina hjärnceller.
alla namn är utbytt till siffor, antalet står självklart i siffror, mitt ''namn'' är siffror. herregud! jag som inte ens är duktig med siffror. första dagen, igår, var en pina. allting var nytt och vi skulle komma ihåg alla momenten på en gång. men det svåraste var kartongerna. hallå? en kartong är en kartong? det finns: 50-kartongen, 60-kartongen, snuskartongen, lilla snuskartong, kub-kartong, lilla lådan, princelådan och tobakskartongen. det är 8 olika likadana, bruna, jobbiga kartonger!


idag gick det dock betydligt bättre och jag flöt på riktigt bra... tills jag gjorde en order på 243 produkter. när jag plockat allting och skulle slå in ordern i datorn kom en flik upp och nämnde att det saknades 2. TVÅ små ynka varor. skulle jag inte varit så dum att jag bara hade räknat fel hade jag behövt gå igenom hela listan och packat upp alla nio kartonger för att hitta felet. vi snackar om en halvtimme minst. GUDBEVAREMIG! ..men roligt är det. det gick så jäkla bra tills martin kom. damn you boy. wellwell. utbildningen är 4 veckor lång. så vi får se när eliten i mig kommer fram.


helt zombieliknande!

jag är helt död. orkar inte ens börja berätta. vi tar allting imorgon istället, för det värker i hela kroppen. go'natt.

skor, skor, shoes, dojs och skor i all ära.


jag behöver skor. ganska mycket. de skorna jag äger just nu är ett par grå/bruna (förut vita) sneakers och ett par converse. det räcker inte rikrigt sådär nu när det börjar bli kallt ute. det enda som jag alltid hatat och köpa är skor. inte av den anledningen till att jag inte tycker om dem men de är så himla fula. jag hittar alltid någonting med en sko som är fel. varför sitter detdär märket där? men vafan är detdär för knappliknandegrej? ..öh? ska man kalla detdär en klack? helt enkelt skulle jag vilja designa mina egna skor som ingen annan har och som är precis så snygga som jag tycker att de bör göra i mitt huvud. sitter galen och letar igenom efter ett par snygga stövlar nu. antingen ser de ut som hitlerskor (= kängor/tant/jag-ska-mörda-dig-skor) eller så är det totalt slut och levereras i november?

någon som har något tips?


jag bär dig fram till ett paradis

ursäkta mig. dåligt humör, ingen tvättmaskin, alla kläder i tvättstugan, äckligt&dant. jag har alltså bara sprungit runt här idag och städar idag, som alla andra helger. jag är en jäkel på att slänga ut allting jag äger på golvet eller i resten av huset. men nu har jag slängt ut hälften av garderoben och gör plats för nytt och fräscht nu när lönen kommer flygandes. sen får vi se. jag har inga kläder tillmorgon överhuvudtaget så jag kommer få improvisera på mig några kläder, det blir ett problem då istället.

nu hade jag tänkt ta mig ut och gå en promenad med min mp3, eftersom jag redan är äcklig och behöver duscha. sen kanske man kan sätta sig ner här och klicka hem lite klädur? hellja!

gårkvällen

tog mig friheten och ha en riktigt mysig kväll igår med lea och ceder. kvällen spenderades på sergel med middag och bio, inglourious basterds. vi hade fått höra att filmen var rolig, spännande och hyllad på samma gång. jag måste då erkänna även fast filmen är otroligt bra så var det ju ingenting jag förväntade mig. den var långdragen (väldigt mycket nyttänkade dock) och brutal. jag var inte förberedd på närbilderna man fick se samtidigt som jag satt och tuggade på godis. ingen bra kombination, nej! jag tror man ska vara mer förberedd på att det ska utspela sig som en historiskhämndfilm när man kollar på den. det är mycket man måste veta om andra världskriget för att förstå hela budskapet också. mycket sitter hos iaktagaren.



kvällspromenix.

det börjar bli kallt men ändå så skönt.  tog med mig mr.F på en kvällspromenad genom skogen och pratade strunt. jag brukar alltid bli såhär runt hösttiderna. jag blir kelgo och går på promenader varje kväll, antingen med mp3 eller med en vän. när man kommer hem myser man ihop sig här framför datorn med en kopp te (kokosté)och sakta men säkert får tillbaka kroppsvärmen. är inte det mys så vet jag inte vad.

tiden runt 20:00 är den finaste. kolla bara på himlen? it's bokstavligen heaven. vid andra tankar sitter jag just nu och försöker få ihop min ekonomi eftersom jag ska köpa en massor av nya saker. jag ska se om denna månadslön räcker till en dator, spara, kläder och leva på. kan bli knapert. men det spelar ingen roll. ibland måste man pröva. ska nog kanske sälja min balklänning också eftersom användningen för den är noll och jag behöver pengarna till ett par nya skor istället. haha!


heart of ice


alla måste älska sparris ibland

tidigt på morgonen, lite för tidigt. anette, micke, jocke och robin sitter i fikarummet och väntar på beställningar när sparris blir seriös i blicken. han förklarar hur dåligt han mådde när frugan hans lämnade honom för en annan i somras, men.. lyckas istället få hela fikarummet i gråt.
''frugan lämnade mig för en annan i somras ju. det var sorgligt. jag hade så dåligt självförtroende när vi var tillsammans för jag trodde ju min snopp krymte hela tiden.. men.. sen, eller nu, har jag kommit på att det var ju bara hon som blev fetare och fetare. det blev ju svårare och svårare och komma till''
OM jag skattade. robin, jocke och jag näst intill låg i fotöljerna och grät och kipade efter andan. lilla sparris då!


nedryckning

vad håller jag på med? varför är jag så rädd och varför verkar alla andra vara så orädda? jag började precis tänka på vad jag egentligen är rädd för. jag som snackar så högt om allt jag vågar och allting jag inte vågar kan inte ens kolla mig själv i spegeln och bestämma mig för att satsa. nu? nu?! nu. eller nu! snälla ta dig i kragen kvinna och se möjligheterna när de kommer. imorgon ska jag inte backa tillbaka någonting mera.

jag förstår att det är krångligt för er och hänga med. men anse bara detta som en hög med meningslösa ord.

giriga svenska grisar!


nu outar jag mig själv totalt och lite mer. jag blir så trött på h&m.se. egentligen älskar jag deras plagg och allting men att det ska vara så mycket negativt och även så mycket.. stolpskott som ska handla där förstår jag mig inte på. jag fick hem min kära lilla katalog idag, och eftersom jag inte hängt runt på hemsidan hittade jag massor av gott. när jag gick in, direkt efter, är allting slut. REDAN.

detta betyder alltså att 1416541566 folk kommer ha på sig plaggen j-a-g vill ha på mig och även att jag eventuellt inte ens kommer kunna köpa dem. skaffa större upplagor och bojkotta folk som bara inte ska ha dessa kläder nu! anette need her things.


jag har svalt ett hårstrå

.. aa, det är precis vad jag har gjort och det försvinner heller aldrig. hur äckligt somhelst. känner mig som en katt som har en hårboll i halsen som bara aldrig vill försvinna. för andra tankar tror jag att jag svalde det när jag försökte fånga flugor och kollade in 100 och åter 100 klädessidor. INGEN kommer utan. jag bokstavligen dreglade över vissa kläder och skor. och gissa vad? alla plagg är uppskriva så, ingen där kommer undan heller. heja lön nästa fredag säger jag!
jag vacklar också fram&tillbaka om jag ska ta mig själv och köpa en dator kanske? en systemkamera vill jag också ha. men allvarligt. jag har jobbat nu som en galning och tycker att man borde få skämma bort sig lite. jag får gå på jakt och så kommer jag visa upp mina fina byten sen.

btw, GRR på dig, din störda, pmsvridna jäkel som ändå får mig och le.


måndagsnöje

alltså.. jag har inga ord efter att ha kollat på ''svenska hollywoodfruar'' på tv3. vilka stolpskott! skaffa er ett riktigt liv istället för att gå runt och fjolla sådär, god! äh inte vet jag.

jag fick något litet ryck kl 20:00 när jag kom på mig själv att då skulle jag egentligen befunnit mig i hammarby för min balett. men så blev det ju inte denhär terminen. så istället för att sura ihop totalt fick det bli en wannabespa/jag-ska-se-normal-ut-igen kväll. thé, facemask, nagellack, dusch och hela faderittan. hur mycket bättre kan det bli? stohandlat har jag också gjort. blablablabla, mundiarré.

juste någonting kul iallafall. blev inkallad till chefen idag. rädd och förstörd gick jag in till hans kontor och möttes av världens smile = jag behövde alltså inte vara rädd. menmen, förlängning igen (tack gode gud!) men nu på mondul. jag +3 till ska få lära oss moduldelen av arbetet och också där man kan tjäna som mest pengar. betald träning i 8 timmar? hejsanhoppsan! 


personligalmenacka.se



fick precis ett mejl som skrev att min almenacka som jag beställde kommer imorgon. hela jag hoppar runt av glädje. jag vet inte men det känns som om någonting saknas när jag inte har kontroll på min almenacka (jaja, det låter töntigt) men så är det. även fast jag inte har någonting och skriva ner eller göra på dagarna. jag älskar och sätta mig ner och känna mig viktig och kluttra i min almenacka. kanske man skulle ta ett jobb där man faktiskt har någonting viktigare och göra? äh! strunt snack. och nu börjar jag tillochmed och skriva till mig själv.

det roligaste är att man får lägga till precis vad man vill och styla den lite själv. jag valde istället och ha den ren på utsidan och kanske klottra dit massor av stickers (som jag gör på allting annat.) men på insidan tröck jag in en dagsträningsspalt, veckans idé och veckans att göra. vilket betyder att jag kommer börja träna nu igen också nu när jag börjat vänja mig med tidiga morgorna.'


ja, jag känner verkligen hur intresserade ni är! jag struntar i. för vet ni vad? min almenacka kommer imorgon!


vårbilderna jag tog som fortfarande får mig och le


jag vägrar

känner hur kroppen börjar ge efter, till någonting. jag var närmare sjuk i helgen med huvudvärk och dåsighet i hela kroppen. nu börjar jag kallsvettas och få ont bakom ögonen (vilket brukar vara en signal för mig.) men jag vet inte om det är för att jag träffade amanda idag, som säger att hon börjar bli sjuk eller om det faktiskt är sant. man börjar ju direkt få griller i huvudet på sig själv om någon nära nämner sjukdom, speciellt nu med svininfluensan från alla håll och kanter.
jag var en av de som hånskrattade när medier började varna oss för influensan, och det gör jag fortfarande till en viss del. jag är inte rädd för att få den, och dör jag så dör jag. men det finns ändå en omedeten rädsla som ligger och växer, för att bli allmänt sjuk nu i hösttider. jag vägrar bli sjuk, för jag vill inte sjukanmäla mig till jobbet. jag ska kämpa nu för att inte bli sjuk och om oddsen nu är emot mig, kommer jag ignorera dem tills jag faller ihop.

en blandning mellan mulle meck och pettson.

HYLLNING TILL SLÄKTING, hur konstiga de en kan vara.
jag har insett nu att min farfar är en av de ballaste människorna jag någonsin kommer träffa. hans karaktär är helt underbar, en förvirrad, småkonstig gubbe med dålig humor. hela han är som en seriefigur. han älskar och fippla med saker, hitta egna lösningar på saker, lagar allting han ser, sparar på skrot (vi har en kvast kvar från 1929 som inte ens går och använda men vägrar och slängas för den KANSKE kommer till användning en dag.) 
han hittade alltid nya grejer och bygga när vi var små. landet var mitt favoritställe och leka på som liten. vi hade en helikopter han byggt åt oss av pallar och ett cykelhjul, vi hade lådbil, iskarusell på vintern, hemmabygda fotbollsmål. ja allting. han byggde tillochmed en skateboard till mig av saker han hittade i garaget. fantasin slutar aldrig att flöda.
han kan också laga allting med bara lite snören och järntråd. gräsklipparen, flakmoppen, ja allting. jag fick verkligen ett slag i ansiktet idag när jag gick ner till boden och det första jag tänkte var: "herregud! det är min farfar som är pettson!" en dag ska jag bli precis som honom.

kolla hur mycket onödigt strunt man kan hitta. en gammal yesflaska som är helt tom, hinkar, gamla sprayflaskor, hemmagjorda vektyg och skrot. börjar du kanske också förstå vad jag snackar om? "det kanske kommer till användning en vacker dag". någon annan som tyckte om pettson eller som känner déja vu till sagoböckernas illustrationer?


now i'm believing

världens mest sugigaste dag igår. somnade i min egna säng vid 00. bara sådär. hela fanders! kände mig halvrisig och trött så det fanns väl inte mer och göra men ändå, riktigt tråkigt. och idag blir väl heller inte bättre eftersom jag ska ner till landet åter igen och måla, måla, måla! men först kanske jag ska hinna slänga i mig lite mat.

dagen kommer alltså bestå utav micheal jackson pumpandes i en liten stuga någonstans i buschen vid märlarvatten. awesome? i believe it is!

sundbyberg

hela dagen har ägnats till sundbyberg av alla dess slag. jobbet, mormor&morfar, mina kusin stefan jag inte träffat på.. X antal år, donken, kafferep osv. riktigt roligt faktiskt! men.. eftersom jag kom hem nu har jag inte ens lite tid och berätta mer än såhär. kanonkul? kalas!

höres imrogon. TODELLS

20090909

gissa vem som har namnsdag? jo, jag har namnsdag. heja mig. haha! vi har aldrig brytt oss om namnsdagar i min familj (ja, alla förutom mormor) men idag tyckte jag det var värt och fira minsann. jag köpte tillochmed kokosbollar till bilen som jag tvingade i micke. en arbetskamrat ringde också till bilen efter någon timme och skulle gratta. haha! hur gullig som helst, lilla sparris. wellwell. mycket mer än så var det inte. eller jo, pappa ska laga mat till mig. man ska slava till sig saker ibland. värt och lära sig!

 


sluta tänk, sluta tveka, sluta vara svåråtkomlig och sluta aldrig att försöka.


it need of healing, this time i'm bleeding

ännu en hårt jobbande dag på arbetet och det verkar inte ta slut heller. imorgon blir det antingen lastbil eller lager, inte riktgit säker än men vi får se. fick tydligen värsta hyllningen på lastbilsmötet idag, även fast jag inte var där. fick tillbaka ett sms från minipojken som det stod: ''haha va har du gjort med micke egentligen? han hyllade typ dig innan mötet idag? du gör inget som inte ingår i arbetsbeskrivningen hoppas jag?" haha! jag vet inte ens vad han sa, men nu börjar jag bli nervös för på lagret är jag verkligen inte duktig. känner mig verkligen som en bortkommen hundvalp som står i en hög med siffror... (och jag är asdålig på siffror). wellwell. vi får väl se.

annars var jag på så dåligt humör att jag inte ens tänker lägga ner tid och förklara. mycket som hinner pågå uppe i huvudet och jag triggar väl upp mig själv. hoppas det inte är någonting bara. nu sitter jag och tuggar på en pimpimklubba och väntar på wipeout säsongspremiären. hahaha! vad jag kommer skratta!

saknar den sentimentala anette

läste igenom min gamla blogg och alla dessa tankespridda, wierda och analyserfria texter jag sker förr i tiden. jag skulle vilja kunna vara lika emotionellt upplagd nu, men det är jag inte. jag har inte skrivit en text på flera månader för ingenting kommer fram som det ska. jag har en förmåga och bara kunna skriva när jag är ledsen eller arg. ska jag ta det som en bra sak?

2008-03-08 @ 17:08:20
"hur kan något så stort förvandlas? hur kommer det sig att  det kan ta veckor för en själv och ta ställning, bestämma sig och förverkliga när det kan ta en sekund för saker och ändras när andra bestämt din situation? allting som du gör ska synkronisera med alla andra runt om. anpassa dig! tänk på vad du säger och håll för öronen, dethär är totalt förbjudet. vart du än går kommer dina tankar stanna likadana. ändra på dig innan andra hinner ändra dig! se chansen att ställa dig och skälla på en total främling, hans regler gäller. ditt humör ska ändras efter hans men ditt har aldrig betytt ett skit för honom."

into the night - chad kroeger


rösten är jag lite små förälskad i. santana är awesome och trallvänlig låt. precis vad jag behövde!


watching us

fantastisk dag igen. hann verkligen med allting jag ville igår och tog tillochmed hand om mig själv med lite ansiktsmask, metallicblå nagellack och en halvdålig svensk film på tv. allting kändes verkligen bra och ännu bättre när jag inte försov mig imorse så jag har varit på megabra humör hela dagen idag, tillochmed när jag körde in pirran i en vägg.
prövade också nya summer supreme på donken (för att fulla ut onödigt bajsande) super nice. try it, verkligen. och jag blev så lycklig för man fick en dipsås på köpet. förstår folk hur lycklig man är när man tillochmed blir lycklig av en sådan sak?

baletten börjar idag. jag har inte anmält mig och jag har inga pengar. toast! :(

jag mördade micke (!!)


jag lovade mig själv och hålla honom vid liv men.. jag glömde vattna honom och han dog. min sorg är stor och jag försöker fortfarande med speciellextrabehandling nere i köket. han ska fortsätta leva. jag ber hemskt mycket om ursäkt luffarmicke, vi sörger honom tillsammans.

anette fick nog, städning all night long

ä-c-k-l-i-g-t. äckligt var vad det var här hemma, minst sagt. jag fick nog och tyckte att idag ska jag minsann städa och sen ska jag belöna mig själv med godis och nytt nagellack, trots att budgeten är ganska sämst. om det fanns grejer och göra! kläder över hela golvet, papper, fakturor, damm och gamla vattenflaskor över hela rummet. det var bara och sätta igång.boxningssäcken åkte ner eftersom jag ändå aldrig använder den. smink och skit åkte ner i papperskorgen. kläder, alla dessa jäkla kläder åkte ner i tvättstugan och full kareta på den hela dagen. som sagt. idag har det hänt grejer hemma hos anette. ingen söndagsvila här inte. men det känns riktigt skönt nu när allting är klart. fräscht och mysigt.



skillnad?
 


bröllopet på muskö

vilken vacker dag och bröllop mellan max och jenny. det var som en hel saga och brudparet var så himla fina. och inte ens enda bild fick vi på dem. vi hade så fullt upp. jag, amanda, anna och megan sprang istället runt i panik hälften av tiden för att vi ville att allting skulle bli perfekt, men förhoppningsvis märktes inte det av så mycket. det var mycket som skulle ske och mycket som skulle has koll på men detta var verkligen det roligaste jag gjort på länge. skulle jag ha det som extra jobb skulle jag vara lycklig hela tiden.
det var buffé som serverades, italienskt inspirerat och hur gott som helst. men någoting som inte var och skämta om var tårtan, tiramisu. HEAVEN! vi snodde med oss i plastkoppar påhem vägen och herre min acove. jag finner inga ord.


i slutet av.. kvällen. bilden ger ingen utav oss rättvisa tycker jag. men den är ju så klockren!

''inkrädiböll''


haha! tänka sig att lea och jag alltid har så kul tillsammans oavsett hur dagen är upplagd. idag roade vi oss att kolla på chuck and larry (ultimat bästa film på listan) och dansa ryskfolkdans. ni vet den där när man sitter på huk och ska slänga ut benen på något jäkla vänster. haha! helt omöjligt och totalt värt och pröva om man vill ha sig ett glatt skratt.
baletten? ingen aning. den börjar på måndag och jag är kluven. orkar jag åka hela vägen? jag har faktiskt inte någon aning. men har jag tur så hinner jag fixa det redan på måndag och kanske får börja iallafall. tummen is the up! mjaha, vad ska jag göra nu? min smspolare slutade, och har nog somnat. linnea har dragit hem också. nu ska jag bara sitta här och tycka synd om mig själv. heja fredagskväll.


hata hata hata hata

åh, vad jag känner mig dålig! den ENDA saken jag hade lovat mig själv var att INTE försova mig. och vad gör jag? jag vaknar upp 06:28, två minuter innan jag ska vara på jobbet. det första som går igenom min hjärna var: varför har det inte ringt? jag kollar på klockan och börjar direkt skrika, svär och börjar störtböla. chefen ringer i samma sekund och jag svarar, gråtandes och förtvivlad, att jag kommer så fort jag kan även om jag inte fick åka lastbil så kanske jag kunde jobba inne. vilket han går med på.

jag springer sedan upp till bror och flickvän som ligger och sover och galskriker att någon ska skjutsa mig till solna. istället får bror panik och anna lånar ut sin bil. ingen deo, inget smink, inte hunnit ens kolla mig spegeln och jag är i bilen 150km/h påväg mot solna. hemskhemsk dag. kommer till solna på 20-30 min. och hinner precis innan andra medåkaren kommer inom dörren. helt blodsprängda ögon och förstörd. jag skäms så. min chaufför säger också: ''jag tänke: försover sig andra dagen med mig. vilken amatör gör så?" och det var precis så jag kände mig. helvete.

det kan nog också ha varit karma som slog tillbaka för att jag mobbade martin som försov sig för 2 veckor sedan. idag fick jag tillbaka iallafall.
nu hoppas jag bara chefen ringer och berättar om jag får jobba nästa vecka eller om jag blir ledig.


bröllop på lördag

jobba på lördag med, fast nu istället på ett bröllop ute på en ö i skärgården. jag, anna och amanda ska vara sevetriser tillsammans med en engelsktalande tjej som ingen utav oss känner. det ska faktiskt bli riktigt kul och brudparet var så gulliga + deras lilla alicia. jag och anna var precis där och kollade planeringen, ställde lite frågor, klädsel osv. inget speciellt men det verkar bli ett gulligt bröllop med 120 gäster. lite klump i halsen men jag hoppas det kommer gå bra, och även att vädret blir bra!

spännande egentligen för jag har inte varit med på ett bröllop tidigare (och varit intresserad) jag gick på bröllop när jag var 6 år och då tror jag faktiskt att jag sov längst bak i kyrkan. jag har också ett svagt minne utav kattungar som var mer tilltalande än en tråkig präst.
bäst för er och hålla tummarna för att jag inte ska ramla eller spilla sprit på någon heller. det skulle ju faktiskt bara vara pricken över i:et.

                                             nu måste jag nog sova. godnatt på er.


torsdag.

idag fick (en arbetskompis) jacob och hans emma en gullig liten babygirl, 05:48. fick se bild och allting på jobbet imorse. vilket sätter mig i en ännu bättre plats. LASTBIL IMORGON OCKSÅ. micke blir chauffören igen och det är underbart. riktigt ärlig och rolig prick han också. men nog snackat om jobb, ni blir så otroligt uttråkade.

på morgonen idag åkte jag med en ny tågpajsare, patrick. betsämde dejt med honom igårkväll. båda två såg ut som zombies och patrick kan jag inte påstå var särskilt pratglad. well, tur att jag har en och en annan mundiarréanfall. just nu sitter jag och pillar mig i naveln. har precis beställt hem en almenacka som ska räcka iallafall till nästa år eller mer. den andra almenackan jag suktade efter får tydligen vänta tills 2010 eftersom det inte fanns någon som började såhär mitt i. känns riktigt bra faktiskt och få lite struktur tillbaka på dagen, äntligen. paniken fram tills helgen börja komma. jag och anna ska servera på ett bröllop i kista men.. vi behöver en servitris till och alla är upptagna. kanske klarar oss men.. det kommer bli tungt isåfall.

ska göra en god middag till mig själv nu, eftersom tydligen ingen annan skulle göra en åt mig. haha! sen ska jag sätta mig och kolla på stiliga heath leadger i casanova.

 


börjar bli svårt och hitta konstiga motiv på skogspromenaden numera.



be bigger, faster, stronger. if you gonna survive anylonga'

dagarna blir iallafall bättre, tycker jag. mumsandes på en mockaruta så känner jag att mitt humör börjar gå upp igen. det märkte jag igår var att det är ju nästan fullmåne och jag blir alltid konstig dagarna innan. ingenting jag kan förklara, jag känner bara att allting är fel. fullmånen kommer på fredag, tror jag.
iallafall.. idag, onsdag, var det lagerarbete igen. inte lika lost in space idag men.. inte långt ifrån. spillde också varm choklad på hela mig på rasten. flyger upp i panik och letar efter papper och alla runt om bara sitter och stirrar och allting blir knalltyst när jag kommer tillbaka. alla stirrar fortfarande bara på mig. haha! K-U-L. ena killen visste heller inte om han fick börja skratta eller inte heller så det såg istället ut som om han hade gjort i byxan. aja, jag bjuder ju på mig själv iallafall omedvetet.

imorgon? ja! då är det tydligen lastbil igen. prisa gud, den fikusen!

dax för lite ordning&reda?

Ordning&Reda

jag är en av de mest vimsiga människorna som har gått på denna jord och oavsett om jag har någonting och göra (planerat) eller inte så klarar jag inte av att inte leva med en almenacka. jag kommer inte ens ihåg vilken dag det är utan den. nu har jag hittat ett par ''sexiga'' nackor (gissa vart ifrån) som bara måste bli i min ägo. men.. den börjar 2010? kan de lugna ner sig lite eller? det är hela september, oktober, november och december kvar. shit! 4månader tills jag fyller år och jul, ungefär. panikartat.


anette vinner pris för dagens riksmongo.

vilken hemsk dag! vilken jäkla hemsk dag. ingenting stämde som det skulle när jag vaknade, helt på fel sida. dålig dag och börja med och sen ska jag dessutom börja inne på lagret denna morgon. kortet funkar inte när jag kommer, de har inte avsatt folk som kan lära upp mig, jag har ingen aning om vad jag håller på med och det är inventeringsdag. jag fick en snabbgenomgång av en tjej som hette johanna, sen var hon tvugen och springa iväg och själv stod jag med en vagn och en beställning i handen. vad ska man göra? jo, jag fejkade allting. låtsades som jag kunde. när det äntligen började gå någolunda framåt, och man inte blivit varvad, fick jag istället 10 beställningar på en gång. små visseligen men man ska också förstå vad man håller på med. kaosartat i mitt lilla huvud.
efter alla beställningar som vi fick göra satt jag istället på en bänk, stilla, i 3timmar och fick inte gå hem. känner ingen och känner mig heller inte bekväm. vilken dag! jag hoppas bara att ingenting mer går snett nu för då vet jag inte vad jag gör.
därför ska jag just nu i denna sekund gå ner och baka mockarutor/''kärleksmums'' och hoppas på en bättre dag imorgon.

RSS 2.0