trädfällning! (kickass mobilkamera)




efter x antal timmar, 30 träd, miljoner riskvistar och brännsår senare så lyckades jag snappa 3 bilder. vi var ungefär 10 personer som slet, fällde och drog så det gick relativt snabbt. annes rygg började brinna, sillens och fasters hår började brinna, micke föll två ggr och powerpack fick en gren i huvudet = lyckat! hahaha! nejmen, tradition är alltid roligt och nu ser det ju ut som om vi kommer få vara varma denna vinter med.

så mycket ville dem ha min hjälp.

då sitter man här hemma, medans resten av familjen är nere på landet och fäller träd. jag vaknade nu och dem har varit där nere sen.. aa kanske 09:00. s-v-i-n-i-g-t tycker jag. men jag sitter och äter godis nu för att lugna ner mig själv och hoppas att powerpack kommer och hämtar mig snart så jag kan få skälla ut någon. minsann!! wellwell. nu åker blåbyxorna på.

halvdag. (låter smart, är smart!)

jag har inga ord på hur skönt det är och redan vara hemma. hemma när det fortfarande är ljust. utstämplingen var 13:00 idag så jag och hedvig gick och åt sushi tillsammans i 1,5 timme i sumpan. satt mig nu i soffan, nytvättat ansikte, sliten, ont i ryggen, smaskande på gratisgodis och kollar på dr.phil om misslyckande förhållanden. en perfekt fredag helt enkelt! haha, okej. kanske inte de förstörda förhållandena men.. ändå intressant.
hade tänkt att sätta mig nu och kolla igenom olika roliga hemsidor nu efter julklappar kanske. brukar alltid sitta i sista minuten och inte ha någonting och gå på. får åka till ikea två dagar innan jul och köpa typ ljus. haha! wrongwrong! iår ska det bli världens bästa julklappar någonsin! eller.. är jag för tidig och börja tänka på julklappar redan nu? :o


i'm alive, knappt men jag lever.


jag har varken hunnit med datorn eller mig själv sen.. ja, sen jag bloggade sist, i söndags. jag kom på mig själv och tänkte uppdatera alla lite granna. måndag, tisdag, onsdag och nu torsdagen har gått utan att jag ens rört datorn. hur i H gick det till? vad har hänt då? jo:
- anette blir mobbad konstant på jobbet efter helgens firmafest
- snubblade i pendeltågstrappan igår
- sovit över 10 timmar varje dag, inte minst igår
- ätit upp en mega toblerone på två dagar.

ja, som ni märker händer inte mycket. hahha! men det har varit riktigt skönt också. hade tänkt vara ledig idag och fredag men skippade det. vad hade jag gjort annars? sovit? hahahha! åh, om bara någon förstod sig på min humor. just nu sitter jag iallafall tillsammans med anna och kollar på tuttgalan. jag som inte ens köpt ett band iår (gör det annars varje år) kanske får ta mig till och köpa en imorgon istället.


ännu ett tråkigt inlägg om min kära dag.

bloggen handlar om mig mig, lite mera mig och mig. seriöst. hur tråkigare kan detta bli numera? jag har ingenting och tillförda världen förutom munbajsande och halvkonstiga händelser. t-r-å-k-i-g-t. varför kan man inte bara ha ett roligare liv ibland? men ibland får man väl ta det precis som det är. vilket jag gjorde idag. placerad i soffan 85% av tiden tillsammans med min korsordstidning och elletidning bekämpade jag världen mot onda demoner. kollade på åter igen 2 filmer av johan falk serien som bror åkte och hyrde. bra nog för att underhålla min söndagsdeprimenade humör. det blev inte riktigt en varaduktig-dag men jag tror detta var mer vad jag behövde. ibland får man bara lägga allt annat åt sidan för att må bra.
träffade luffarmickes girl också ikväll. satt ett tag och småsnackade med henne om hur man får det bästa godiset ur skålen, penislaman och skräckfilmer, helt ärligt. det var det.

nu vill jag gå och lägga mig och sova i 300 år framåt. synd att man ska upp om 5 ½ timme igen. suck.

det går snabbt på hösten


samma gren.. 45 dagar senare. 7 spetember - 21 oktober. det går minsann snabbt på hösten.


long road to ruin

jag älskar hemmakvällar, har jag nu fastställt. halvsovandes, ätandes 7eleven brownie, mysa ihop sig till dude where is my car och skitsnack med linnea. perfekta lördagskvällen om något. nu sitter jag här istället (åh, vad jag hade önskat att ha en  laptop så jag kunde sitta i soffan istället) men jag tänkte iallafall ha en liten nyttodag idag. göra saker som jag inte gjort, fast lovat mig själv. om att dammsuga, städa toan, fixa sminkväskan, vika och lägga in de nya kläderna i garderoben och lite såntdär skoj. en promenad ikväll kanske också, det skulle behövas.

JUSTE! glömde berätta om firmafesten på golden. jag behöver inte ens ljuga när jag säger att det var det roligaste jag har varit på någonsin. satt vid mitt matbord och grät av skratt tillsammans med boutros och övriga kavaljerer. ilso (min bästa kompis pappa) satt och vakade över mig som en hök och hotade med att ringa pappa om killarna gick över gränsen, jag hamnade i en dubbelmacka mellan en 30:åring resp. 40:åring, blev beordrad och bitchslapa martin. ojoj! hahah! vilken jäkla kväll. jag säger bara att det kommer bli kul på måndag för jag tror det kommer bli både mobbning åt mitt håll och från mitt håll. gubbarna, främst helge, försökte ju med en och en annan matchmaking under kvällen. haha! synd att de lyckades, kindoff. hahahahah!! vi slutar där.

Lördagsmys.

Naturgodis, hmkatalog, ramlösa, 10 ljus, johan falk film, täcke, elletidning, 5 kassar nya kläder och dipp och morötter. Hur mycket bättre kan det bli?

hallå? firmafest!

oh-herre-min-acove!! anette ska på firmafest på golden hits i stora staden. hahha! jag blev aå jäkla förvånad när helge (tror han heter så) kom fram igen och återinbjöd mig, en timme innan vi skulle sluta. jag kan ju inte bara säga nej. hallå? festa och pimpla med 40+are! hur mer lycklig kan man bli? + 70talsmusik. jäklar du! jag vet inte ens vad jag ska säga eller vad jag ska göra. känner mig helt extas och helt fel ute. ska åka dit själv.. och så tvingade jag även chefen stå utanför och vänta på mig så jag hittar. hahaha!! pinsamt värre. nu är det 20 min tills jag ska åka. herregud jag hoppas det blir en rolig kväll minsann.
800:- värde smink och ett nytt linne från lindex fick jag med mig idag.

ungefär såhär virrig är jag att jag inte ens kan ta kort ordentligt. lårhöga stövlar, cheap monday, ribbat vitt linne, lila linne med paljetter, svart lack och busigt hår.

nattuggla

kan någon förklara för mig vad jag gör uppe när jag ska upp imorgon?!

det bästa med passionen till musik är att det finns någon som redan satt ord på dina känslor


I found god on the corner of first and amistad
where the west was all but won, all alone smoking his last cigarette
I said, where you been?" he said, "ask anything"

where were you when everything was falling apart?
all my days were spent by the telephone. it never rang and all I needed was a call, it never came
to the corner of first and amistad

lost and insecure you found me, you found me, lyin' on the floor, surrounded, surrounded.
why'd you have to wait? where were you? where were you?
just a little late you found me, you found me.

in the end everyone ends up alone
losing h(im)er. the only one who's ever known who I am, who I'm not, who I wanna be
noway to know. how long she will be next to me


early morning. the city breaks. I've been callin' for years and years and years and years
and you never left me no messages, you never send me no letters.
you got some kinda nerve taking all my world


torsdag.

kallt, kallt och åter igen kallt. ryggen mår som en 90årig gammal tant och hela jag håller på att somna. idag, igen, har jag fått städa huset eftersom jag bor med äckliga grisar som inte ens kan bete sig som människor. jag är sp jäkla trött på dem och har lust, om jag bara kunnat, slänga ut dem till verkligheten för de bortskämda ungarna verkar inte kunna annat än egosim.

nu, när det var sagt! behövde typ inte jobba idag alls. inga ordrar vilket ledde till att jag och hedvig sprang till ica, sov på kartonger, dansade balett och irriterade roger. riktigt skönt med en dag och bara vara lite på jobbe i en timme eller så. imorgon är det dags för firmafest dock, som jag blev bjuden till men som de senare fick ta tillbaka eftersom vi ''nyarbetare/extraarbetare" var för många för att få gå (ska jag få, måste ju de också få). så var det med de. tråkigt men sant. hade mer än gärna viljat gå med.
nu väntas besök från farfar och margareta sådär på kvällskvisten, en dusch och sen massor av korsord i sängen och tidig nattinatti. förhoppningsvis.

var det dig jag drömde om?


jag kommer ihåg nu. jag beskrev en person för länge länge sen som jag ville skulle vara min, på skämt. namnet var rätt, stället var rätt, personligheten var rätt. jag blir nästan rädd för mig själv när jag börjar tänka såhär. och vad var det som påminnde mig? jo, ica reklamen. hur konstigt det må vara. och det har ingenting ens i närheten med efterblivna att göra.

om jag hade ett viktigare liv skulle jag ha velat sett ut såhär idag


bekvämt. avslappnat. stilrent. klockrent & fökking fränt!


mumsigt fullibibblan (!) med

första dagen på länge tänkte jag att jag skulle vara nyttig och gick efter jobbet till ica maxi för att köpa ett megaäpple (genmanipulerat och nyttigt) men.. vem kan motstå och köpa marabou's limited edition när man ser den i ögonvrån? marabou vinter, heter den som jag fick tag på. en smak av ingefära, kanel och en nötvariant skulle jag tro. riktigt-jäkla-amazing var den. god, fräsch på något sätt och jag kan verkligen tänka mig själv sitta med en kopp té och smaska på en, två eller fem rutor för att göra mig glad. storhit och fullpott till skillnad från marabou sommar som inte riktigt.. träffade mina smaklökar rätt.


''men du är kvar iallafall?''

dethär var faktiskt, jag har sagt det förut, en mindra bra dag. just för att.. ingenting går som det ska. jag tycker det borde vara enkelt om man var bäst på allting från början istället. just nu sitter jag istället halvsovandes och misströstar migsjälv med en kopp varm choklad och ska väl egentligen redan ligga i sängen och lösa mina korsord. haha! för informationens skull så köpte jag korsordstidning igår för att jag tyckte att.. mja, att jag skulle lösa det helt enkelt men jag måste ha köpt mormorssuperdupersvåramegakonstiga-korsord. för jag kan ingenting. verkligen ingenting! eller jo, barnkorsorden är utlösta [check]. aja. munbajsande klart slut. godnatt.

cuz' i didn't mean it

det ilar i hela kroppen och jag ber åt mig själv och sluta tänka. jag kan inte sluta och det sliter sönder mig inifrån. jag klarar inte dethär, igen. jag orkar inte gå igenom dethär, igen. varför hände dethär mig, igen? det är nu man borde ransaka sig själv och tänka efter. jag gjorde nog nödvändigtvis inte fel men.. jag förstår mig inte på mig själv. då kommer ju heller inte en okänd människa göra det heller.
små aningar ligger i att allting ska bli som vanligt. men denhär gången tror jag inte det kommer hända. det kommer inte ske, för det du vet.. eliminerar ut mig totalt. jag vet inte vad jag kan säga, vad jag inte kan säga. för jag vet inte vad problemet är, hur det ska tacklas. känner mig otroligt borta och otroligt ledsen för denhär gången kunde jag, ville jag och hade chansen om & om & om & om igen.


..när hon börjar tänka.

jag ska förklara en sak för er. vi människor är riktigt riktigt sämst.
den fria viljan, tankebanor och hela köret är förbestämt för att vi ska utrota oss själva. samvete, minnen, känslor och tankar kommer ta livet av oss allihopa, oavsett om vi är tankespridda eller inte. allting är så hemskt och ingen kommer någonsin förstå sig på dig? hur många ggr har man inte sagt det?
jag är en person som gräver ner mig och drömmer om det bästa livet, för mig själv. jag tror på kharma och är otroligt rädd för att göra fel och ''få det tillbaka på mig''. men det som är rätt för mig är alltid fel för någon annan. det spelar ingen roll hur mycket du tänker eller planerat dina val.
du har blivit dumpad, sett någon dö, krockat eller känner dig hjälplös.
då är det inte själva upplevelsen som kommer besöka dig eller tära på dig. att gråta kommer man göra oavsett för det är någonting man lärt sig att göra. men det största problemet är det är du själv. dina tankar, ''om''-drömmar och dina förväntningar som kommer göra att det du precis varit med om blir till en traumatiskt minne/en jobbig händelse. det finns ingen och skylla på och ingen och lägga skulden på. man mår inte som sämst direkt när det händer. utan när man börjar ventilera, se folks medkänslor och vägrar inse som vardagen kan bli jobbig. vad enkelt allting skulle vara om vi inte kunde tänka, inte kunde se en framtid som aldrig kunde hända eller ha sagoliknande förväntningar på de vi älskar. som sagt, det som är det bästa valet för dig kommer lämna en annan i tårar.


farfar fyller 74 (!) time to shine



låg vaken hela jäkla kvällen tills äntligen vid 09:00 jag beslutade att gå upp. satt mig med frukost och nördade guitar hero innan jag nu.. (haha!) fick ett infall och sprang runt och tog kort på allting jag såg. busan är nog inte min favorit just nu eftersom hon alltid får vara objekt för världens mest fula bilder + hon står ju aldrig still den jäkuln. anywho. jag tar min mot sundbyberg nu för att fira farfar med familj och eventuellt kusiner (?) ingen aning. lite mandelmarängtårta, kakor av alla dess slag och en gryta skulle jag tro, det kommer bjudas på. mummafillebabben.
-
ärvd ring från farmor, ring från glitter, lockigt busigt hår, blus, jeans och lårhöga stövlar. who loves it?

vad döljer sig i mörkret?


slurplar på en smirnoff ice sådär på nattkvisten mot söndagen. ljusen har lyst nonstop i fönstrerna ikväll och jag hann städa klart allting, tvätta allt utom en tvätt och ta disken 2 ggr. jag har varit i storfarten allesammans. jag, jimmy, bror och anna satt precis och kollade på team america. det var riktigt länge sen jag såg den. lika rolig nu. fast nu ska jag ta min rumpa och vandra ut med hunden en sista gång innan sängen vill mysa med mig. tack&adjö för ikväll.

shoemania. t-h-e pjuks.


boom boom pow


hittade en otroligt söt bild på mig & tina, tagen av ågren, på valborg.awesomeness.


jag bloggar endast när jag inte har någonting och göra, har jag märkt. eller för att jag har någonting och säga (vilket inte är ofta) borde vara otroligt tråkigt för er stackare som läser eftersom jag inte har tid så ofta. tanken kommer inte ens upp för mig att jag ska sätta mig här och berätta om min glädje eller sorg. ni får påminna mig om ni vill läsa mer strunt!

idag.. åter igen fick jag ställa mig och städa och skälla ut bror pga berget av disk, när han svarar; ''det är inte bara min disk. din matlåda ligger i den högen'' jag visste inte om jag skulle börja gråta eller hysteriskt börja slå honom. respekt existerar tydligen inte i dethär huset. tre timmar tog det iallafall denhär gången och nu ska jag sätta igång med övervåningen också innan jag får ta en efterlängtad dusch. mina dagar kommer inte bli mer intressanta än såhär, verkar det som. haha! vem klagar?


satan

..rent ut sagt. tågen är inställda imorgon tillochmed och jag orkar inte! fjollbussar och sånt strunt håller jag inte på med så jag ska minsann ragga skjuts här! jag menar, åker man buss kan man ju få svininfluensan (haha!! skämt) imorgon är sista dagen på mondulutbildningen så efter det.. kanske jag kan få vara ledig i några dagar också? ingen aning.

jag skulle vilja bara ta alla mina sparade pengar och spendera dem. kläder, dator, resor och sen börja om från början. jag kommer aldrig göra det men ibland känns det bara som om man borde göra saker nu, nu när man fortfarande kan. jag har inga måsten och kan leva på nudlar i 2 månader egentligen. ingenting är skriviet i sten. däremot har jag för mycket hjärnceller för att göra det. kanske blir en trisslott imorgon istället?
idag var jag också på världens kärleks humör. jag hade lust och bara berätta för någon hur mycket jag tycker om den, höra mig själv säga ''jag älskar dig'' till någon. jag vet inte. jag blev väl kärlekskrank kanske nu när kylan kryper på. vem blir inte det? en kram hit & en klapp på axeln dit. where is my man?

snälla kan den inte komma ut på bio?! ;D


en godnatthälsning.

ingenting och säga, ingenting och tillägga så jag tar mitt pick och pack och drar i säng redan för att få över 5 timmars sömn denna natt. det snöade även idag, mysigt ju. vintern är här. men dock är vandringen till tåget på morgonen en p-i-n-a. man kan inte få allting! püss&slisk

momma got an ass like a donkey, with a monkey. look like kingkong.

 
nu skäms jag faktiskt. tröck precis hem absolute music 61, som den rockchic jag mer är. haha! av den anledningen att det är den musiken som spelas på jobbet och man blir faktiskt lite lycklig av den nu. pitbull, black eye peas & fernette. herrejösses. trodde aldrig jag skulle säga det men musiken är faktiskt skön, ingenting som jag kan lyssna på nonstop som min älskade rock men.. helt okej för stunden. kanske påminner lite om dig också men..  dra åt fanders för jag bryr mig inte! :) (kolla jag gjorde en smiley) nu ska jag partydunka denhär lite medan jag duschar och sen blir det sova minsann. det hände inte mycket mer idag. godnatt.


men.. va tråkigt!

jag skrev världens finaste inlägg ''imorse'' (05:57) när jag hade suttit min lilla rumpa på tåget att det snöade ute och jag var så glad, men frös som en liten grek också. det var mysigt men blaskigt. men tydligen kom inte det inlägget fram så.. aja.
idag gjorde jag min bästa dag på jobbet, trots utskällning och 1,5 timmes vårldamputbrott. jag är som jag är med mina tempramentsförändringar. haha! hade iallafall kul och svinade tillbaka till snubben som fyllde på hyllan. man får så roligt som man gör det till.

nu när jag är hemma har jag inte orken till någonting. jag skulle städa övervåningen nu, igår egentligen, men det verkar ju inte bli av idag heller. jag är så slö. men för att vara rättvis mot mig själv tog jag både hunden och dammsög och torkade golven nere idag igen. från och med nu ska det vara såhär fint här hela tiden och den som inte gör som jag säger kommer jag strypa, med handen på hjärtat. fint ska det vara!

försöka tänka på annat och tog massor av bilder idag




varför måste allting gå så sakta?


jag började klockan 13:00 och nu är klockan halv 21. jag har städad non-stop i mer än sjutimmar. förstår någon nu hur äckligt det var hemma hos mig? alla tre toaletterna är städade, köket, vardagsrummet, hallen. hej-kom-och-hjälp-mig! jag har fått nog av dessa jäkla ignoranta äckel som bor under detta tak med mig (nej, jag ber inte om ursäkt) de förväntar sig att jag ska städa, väntar på att jag ska bli sur och städa upp allting. jag gör inte detta gratis ska ni veta! jag ska kräva pengar denna gång för det var deras skit jag städade undan. jag kan tillochmed erkänna att en och annan räkning/viktiga papper kanske slank ner? vem vet? skyll er själva. nu har jag bara övervåningen kvar innan min kopp thé och någonting annat smaskigt ska slinka ner. fyfarao på er.


i hate to be inlove, i don't like being fine.


jag hatar saker man inte kan göra någonting åt. jag hatar just nu er, men det kanske man borde förstå om man står i mina stövlar. jag tycker inte jag ska behöva må såhär dåligt pga hur ni uppfattar mig. jag är så trött på besvikelser och för första gången började jag lita på mig själv. han är svag som inte står emot men vafan ska detta alltid drabba mig? kan någon idiot förklara det för mig!? botten är nådd och jag vet faktiskt inte om jag är stark nog och le på måndag. tack för dethär.

hollow ground

jag sitter och rapar konstant eftersom ett piller jag tog precis mot mina leder fastnade i bröstet och vittrar sönder. så otroligt obehagligt och äckligt.
iallafall, igår var det rickards som gällde efter en snabb p-nap och 4''små''rätter. jag var faktiskt varken på humör eller hade energin uppe så jag stannade heller inte länge men det var iallafall kul och träffa folk. det klagar jag aldrig på.
idag har jag dock inte en sån bra dag. egentligen av ingen anledning alls, stjärnorna står väl bara rätt för en sån dag antar jag. jag är inte ledsen eller någonting. men jag är sur, trött och totalt energilös. storbildsskärm på rickard bangar jag och ska istället mysa ihop mig med mitt täcke här hemma framför tvn när svergie spelar. det kommer bli min lördagskväll.

torsdag

snälla människor. det är torsdag idag, kan ni fatta? jag hinner inte ens blinka. vart tar timmarna vägen? vart tar dagarna vägen? jag förstår verkligen inte. det var helg för bara några dagar sen och den börjar åter igen imorgon. det ska bli ganska skönt iallafall för jag har tappat fästet totalt på jobbet. saker jag grumlar på får mig och ta fel och jag slarvar helt enkelt eftersom huvudet inte är där det ska.
idag var en ganska rolig dag annars, på jobbe. man går runt och runt och runt i ringar med olika beställingar och ja, det kan lätt bli tråkigt. tills... killarna på lagret börjar sätta igång. allting från mackans falsettsång, till tejpbollscuper. från ingenstans kan man höra: ''BUAA!!! WHEEEEEEEHA! WHEY!!.. ÅÅÅHWW!! NÄRA'' och när man kollar runt hörnet står 6 stycken fullvuxna killar och kollar ner på golvet på en liten tejpboll. vilka miffon. jag har också mina sätt och roa mina arbetskamrater. jag dansar och sjunger opera. ställer mig framför kameran och ba skakar loss och sen går där ifrån, skuttar och har mig. inte konsitgt att de kollar konstigt på mig ibland. jag har iallafall gett mig själv ett löfte jag inte tänker dela mig med av. hemligt och förhoppningsvis effektivt.

[saknar dig. jag vet vart du är, hela tiden. men kan inte göra någonting åt saken. det ryser i kroppen på mig. gefan!]


S W O S C H !

jag hinner inte med. förlite timmar på dygnet. hinner inte skriva och inte förklara. men det swoschar på som vanligt minsann. jobb, sova, jobb, sova, jobb, sova. tänk vad livet blev träkigt när man blir vuxen.

dagens shopping

 + 

kamera eller dator?


någonting ska köpas hit och massor mera dit. men nu är frågan; ska jag sprar till en kamera eller dator? för båda kommer jag inte ha råd med och denna dator är på vippen av förfallelse. 10 000:- hit&dit. båda har jag ju iallafall inte råd med.
idag gick det faktiskt bra på jobbet. ökade min provitionstimmar med nästan en timme. heja anette! imorgon ska jag gå över sju timmar, lätt. fick också mycket kommentarer på mitt nyfärgade hår (mörkbrunt) jaja! jag vet att jag är tråkig men jag trivs i det. 40+ gubbar hoppade upp överallt och förklarade hur bra jag passade i färgen osv. haha! nästan så man trodde de var lite veka i handleden. söta gubbar.

nu skulle det sitta fint med lite mys, thé och desperata hemmafruar. 2 av tre får man ju iallafall.


det är mysigt att bo på landet (!)

går ut med hunden som vanligt. hon snosar och gosar i gräset och jag går och tänker på annat  i en skog alltförnära huset. frisk luft, två rådjur skuttandes förbi och en vilsen hare. löven börjar lägga sig på marken och hösten börjar komma hit. tyst hör jag motorvägen där jag går, så nära.  man får ett lugn och en tid och andas, som man inte får i staden eller andra ställen. skogen är min friplats och gå med hunden på. hon är tillräkligt långsam för att jag ska falla bort i andra tankar och drömma mig bort i musiken i öronen.
att bo på landet är faktiskt inte helt fel, oavsett vad ni säger.

det är såhär man vet att man är älskad av sina vänner?

 

kommentarerna under:

"anette blir instängd" & "jag sa ju att anette skulle få plats". gulligt pojkar, verkligen. puss på er.


söndagsmys.

kanelbullens dag var inte heller att glömma och jag gick all in idag. jag tror jag har proppat i mig minst 10 bullar som jag och linnea bakade igår (EXTREMT goda) jag kan också tillägga att alla är slut och en till bakdag kommer upp snart.
idag blev det fixning på landet, renoveringen ni vet, som egentligen inte går så bra. det går långsamt fram men en vacker dag kanske det händer någonting där också. färga håret hade jag tänkt göra idag också, mörkbrun som vanligt. men som alltid när jag har köpt hårfärg så börjar jag tveka och ångrar mig nästan så jag kanske tänker vänta ett tag till. jag ser ju ganska sliten ut i håret så egentligen hade ju inte färgen skadat men.. aa, vi får se. det är ju alltid lika trevligt och vara gråhårig vid 19 års ålder. eller hur?

idag var också första dagen jag betalade hyra hemma. halleluja, not! åhw vilken pina. allting är inte gratis när man har slutat plugga.

studenten (de borttappade bilderna)

min kamera som försvann samma dag som studenten eftersom den blev vattenskadad kom åter denna vecka och bilder som vi inte sett blev bevisade. hemskt! men roligt iallafall! enjoy.






det är så jag känner, in i minsta detalj.

I remember black skies, the lightning all around me
I remembered each flash as time began to blur
like a startling sign that fate had finally found me
and your voice was all I heard, that I get what I deserve

so give me reason to prove me wrong, to wash this memory clean
let the floods cross the distance in your eyes
give me reason to fill this hole, connect the space between
let it fill up to reach the truth and lies, across this new divide

there was nothing insight, the memory's left abandoned
there was no where to hide, the ashes fell like snow
and the ground caved in between where we were standing
and your voice was all I heard, that I get what I deserve


jag klarar inte av svaga människor. du har bevisat för mig, återigen att ingenting är värt och chansa på. jag skäms och jag tar djupa andetag för att inte bryta ihop. jag kommer ignorera och låtsas som ingenting, för vad annars kan jag göra. det var inte du och det var inte jag, det var dem. låt mig bara försvinna för detta var PRECIS det jag sa till dig, precis.


en vidrörning från dig och jag svimmar.


kollade igenom gamla bilder på datorn och jag kan förstå att folk inte känner igen mig. lugg - piercing - lockigt hår - platt hår - brun - blekfis. mja och så fortsätter det. kanske borde klippa lugg igen? det är så himla jobbigt och ta hand om men det är tusan snyggt om man bara får den tjock så att den inte flyger bort när man är ute och vandrar. färgning på håret? brun, mörkare? ljusare? slingat? huh?
en kopp té och adjö.


smakprov på electronic. u n d e r b a r t .



tjingelonkan

''dundundundundunduuuunnddunnnaan, bapapapbadapa, wawawaaaawhahahahwhaah *plingpling* wooohoo, bompodeing'' låter det från mina högtalare just nu. drum&bass!


en liten bild från jobbe som jag egentligen inte får visa. våran dator, ordrarna där bak och varorna tillochmed. man ser tillochmed kamerorna. tittut!

jag har varken brytt mig om det ena eller det andra denna vecka. ansiktet ser ut som ett minfält, naglarna var nära att falla sönder och håret är i STORT behov av en klippning/färgning. jag tog precis bort en shrekliknande mask från ansiktet och har målat naglarna återigen metallicblå. känner mig lite mer välvårdad nu.
jag har varit så trött denna vecka att jag inte ens märkt att en vecka har gått. igår jobbade jag över, vilket gjorde dagen.. icke existerande. jag kom hem klockan halv tio på kvällen så det var bara och gå och lägga sig igen. 13 timmar spenderade jag på jobbet. men ingen skada skedd. jag hade heddan och patrik och klänga på. det är också därför jag inte spenderar någon tid framför datorn. hinner inte läsa bloggarna jag brukar och inte heller uppdatera min egna.

 

idag började jag också fundera på vad som är så kul och läsa andras vardagar för? jag är helt besatt och följer vissa glädjeligen oavsett om de suttit hemma hela dagen eller varit ute på äventyr. men följer en okänd människas varje timme, i vissa fall. vad är det som är så skoj med det? vad är det som är så kul och följa mina dagar när alla ser precis likadana ut? jobba, klaga, sova, jobba, sova, klaga, sova. hallå? kanske borde förnya mitt liv?


RSS 2.0