den är ju rätt bra iallafall


färgglada höstbilder tagna med mobilen. jag är i grovt behov utav en systemkamera.



autumn

nejnejnejnej! jag hade hoppats så på sista dagen i lastbilen och hinna med tanken att jag ska förflyttas in i byggnaden men så blev det inte. ilso, en av cheferna, ringde och sa att jag redan imorgon skulle in på lagret. hatar alltid första dagarna man ser ut som ett fån, känner sig ännu värre och förstår ingenting. förhoppningsvis går det väl bra. man kanske inte ska klaga, man har ju iallafall ett jobb.

vid andra tankar ser jag ut som en cuatro stagioni i ansiktet. all dess skräpmat håller på att förgöra mig. chokladen som ligger i kylskåpet, kakorna som ligger i skafferiet och pizzorna som ligger i frysen. vad håller jag på med? lunchen idag bestod utav donken också. jag kunde inte ens äta eftersom min kropp sa ifrån. blev så äcklad att jag slängde alltihop och jacob satt bara bredvid och fattade ingenting. no more! ansiktsvård nästa + nyttig mat.

snart ska jag bege mig till emilia på någon aloe vera-kväll. massor av kladdkrämer och fina saker. tyvärr har jag redan bestämt mig att inte köpa någonting eftersom hela mitt kladdskåp idag redan består utav aloe vera. men det är alltid kul och kolla!

soldag, utan sol


härligahärliga söndag. chokladharvekakor, te, myspys strumpor och värdelös tv. hur mycket mer kan man begära. jag sitter och försöker pina mig igenom ännu en sagan om ringen film samtidigt som jag försöker kamoflera mina naglar med lite lack. modetidningr har blivit min grej nu också. finns en ny i affären är den min. kungsberget tog sönder mig! men det är en skön avslappning också, halvkoncentrerat. söndagar är faktiskt en av de bästa dagarna som finns, även fast måndagar är förjäkla tuffa.
lastbil imorgon! heja jacob and me, probably the best team in the world?


vill bara sätta mig med kakor, te och en gullig romans på tv

ännu en dag nere på landstället och måla, måla, måla. fast nu börjar faktiskt saker och ting bli klart även fast det fortfarande ser ut som bäckonberga. hela jag är helt slut och kommer nog släpa mig ner till ica och handla någonting mums. harvekakor (hjärta) och ett månadskort, inte att glömma!
livet bara rullar på, och det känns inte som om det är någonting roligt som händer just nu. samma musik, samma kläder, samma människor och samma ställen. det är sjukt hur snabbt man blir trött på allting igen. fast jag är riktigt glad att jag återfick jobbet. det är det jag kommer leva för nu, närmaste veckorna och bara tjäna in pengar.

igår hann jag också se män som hatar kvinnor. hemsk film! satt hemma hos linnéa tillsammans med hennes föräldrar. hemskhemsk, men otroligt bra ändå. svenska filmer blir bara bättre och bättre. för några år sedan kunde jag inte ens kolla på svenska filmer, för att jag tyckte de var så dåliga. tummen upp till det.


trött är inte ens rätt ord

benen viker sig av träningsvärk och utmattning. jag har varit i fullfart sedan 05:00 imorse och får äntligen lugna ner mig med en dusch. hur skönt det var behöver jag inte ens nämna, ni har alla varit stressande/utmattade. förlängt jobb fick jag nu igen. whieopiedoo.
jag och linnea åkte in direkt efter jobbet till stora staden och handlade loss lite, mest fönstershopping men några saker hamnade också i min ägo. en nertonad röd weekendbag och ett par lårhöga stickade strumpor som bara var too die for. mer blev det inte, faktiskt. men dagens skratt blev nog att lea, vimelpannan, slarvade bort sin mobil och väska på två olika ställen som vi fick springa tillbaka till i panik.

nu måste jag sova ett tag för dethär.. går inte.

känslostorm?

nu när jag kom hem kände jag bara en enorm ensamhetsstorm komma över mig. känner mig liten, ensam och svag och har ingen aning om varför. pressen ligger på en från många håll och inte ens jag själv vet vad jag kommer befinna mig nästa vecka, eller veckan efter.
det är svårt och axeln jag letar efter, som jag ser framför mig och så gärna vill ha, finns inte här. det är frustrerande. upp&ner som en pannkaka är vad människan är skapad till. men varför? hur kommer det sig att en sekund kan allting bara falla samman. en annan  sekund kan allting byggas upp utan att du ens såg på.
jag vill ha någon här som förstår när jag behöver en kram
en person som ser på mig och ser att jag ljuger
en person som fortfarande tycker om en trots allting som inte borde nämnas. hur svårt ska det vara och hitta? jag orkar inte leta och inte heller ge upp hoppet. säkert inte bara jag, eftersom hösten kryper fram och oavsett så kommer någon sorts av sorg/glädje.

peter lemarc - little willy john.

ändrade planer

06:26 ringde min mobil imorse. jag flyger upp och ser ett missat samtal från mitt jobb. ligger och svär och vägrar sova på en halvtimme. ilso ringer sedan igen och frågar om jag kan jobba imorgon. OM jag kan. så jag och mr.F åker hem idag istället, efter middag, städning och springning. så planerna ändras lite sådär, men jag är lycklig som få. så de närmaste dagarna kommer jag alltså befinna mig på jobb och landet hemma i trakterna.

som vilken dag som helt här i kungsberget sitter jag och väntar på hårtarbetande mr.F och surfar runt på hans nya laptop, läser roliga forum, lyssnar på micheal jacksons samlingsskiva och är nog inne på min 5:e modetidning sen vi kom upp. galet shoppingsugen man blir när man ser alla nya kläder och man vet att det finns pengar på kontot. men hold you horses, för jag har lovat mig själv och spara lite pengar nu innan man får fastare jobb.
för att berätta hur kär jag är i dalarna ska jag tala om en butik som bara skriker kärlek. dollarstore! hur skön butik somhelst och allting kostar 20:- och det är snygga, bra grejer också (tallrikar, koppar och småskit) handlade där igår och tänker tusan kolla in där igen idag i sandviken.


one hundred

vem tror på spöken? jag tror på spöken, eller andar eller någonting skumt. ungefär som energier som kan flyga förbi som vi inte riktigt har koll på. jag tror inte på att det är sven, 56, som dog i andra världskriget och kommer för hämnd. utan.. ja (?) jag vet inte. någonting.
just nu har jag en konstig känsla i kroppen. jag sitter ensam i ett av husen här i kungsberget. vi har precis varit ute och sprungit efter att ha kommit hem från tove&erik i ludvika. pajasen står i duschen med jag vägrar gå in i detdär äckliga huset. någonting står inte rätt till där. alla som kommer dit känner olika och samma med mig. detta hurset är jag också osäker på. det klickar, gluckar och låter hela tiden. man har också en konstig känsla, som en magkänsla att man är iakttagen. riktigt rädd är jag just nu. hjälp! hatar och vara ensam.


pictures of you, pictures of me

nu fick jag äntligen in bilderna så ni kan hänga med vad som händer här uppe i landet. allting från träningspass, kossor och hårtvättning. it is in kungsberget the stuff happens! just nu annars sitter vi och halvsover och kollar på knocked up och blir myggbitna till tusen. tillochmed på ''fuck you''-fingret har jag ett monstermyggbet nu. vad är oddsen?
längtar, längtar, läntar, längtar och längtar.




FLÄSK!

alla kommer ihåg när man inte kunde någonting.

Från Oneshotonekill

"När jag vaknar ibland på morgonen är det som en sörja i mina kalsonger. Varför är det så?"

svar:
"Du har AIDS. Eller så har du ätit för mycket ost."


välkommen in

tänka sig. jag var ute och sprang idag, 07:30. vilket träningsfreak man kan vara. vi sprang inte så långt dock men det blir träningspass igen när vi kommer hem också. yoga blir det för mig. måste träna upp mig nu om jag ska fortsätta på baletten som börjar om två veckor.
        just nu sitter ivrigt och försöker få igång webb kameran på denna dator, vilket inte riktigt går som jag hade planerat. kunde ju ha varit kul med en och en annan bild ibland, men nehe! fredrik sparang precis in på en ica nära butik och försöker sälja till sig saker både här och där och jag sitter och fjollar mig med CHIC-tidning, korsord och datorn. vid en butik vi parkerade stod en bil från mitt jobb precis bredvid. vad är oddsen på det? jag tar det som ett lovande tecken och hållet tummen på dert bästa.

nu ska jag roa mig lite mer med shopping i all ära. tidningar till folket.

"livet blir lättare om man äter en bra frukost"

fredrik och jag har börjat våran ''antifettoträningslägersgrej" idag, här i kungsberget. vi har redan hunnit ta våran första joggingtur genom området, lagat middag utan onödigt strunt i och tagit steget till hulkenkroppen. imorgon blir´det jobb i gävle, eller ja iallafall för fredrik. jag ska sitta bredvid och se glad ut och tydligen skriva rapporter. morgonjoggingrundan sker 07:00. HALLELUJA! det finns också grymt balla kossor här precis utanför dörren. vem säger nej till att välta kossor inatt? haha! lätt road man blir här.
när jag kommer tillbaka till bålsta ska jag vara sockeravvänjd, träningsnarkoman och morgonpigg. vi borde väl märka om planen går fullt ut.

so give me something to believe, cause I am living just to breath

undra hur lång tid vi människor ödslar på att vänta. vi väntar på allting hela tiden och gör egentligen aldrig någonting åt saken heller. hela samhället är ju uppbyggt så, det är lite svårt och ändra på. just nu sitter jag och väntar på att få åka iväg till banken och sen iväg till kungsberget. min f.d. arbetskamrat martin hjälper dötiden lite på traven med smsterrorisering. jag tror även att samma låt har spelats om och om och om igen nu femtioelva gånger. KOM IGEN FREDRIK. kom hem nu så vi kan dra oss.
vilket påminner mig om att jag inte har ätit idag. kanske var mindre bra. inte konstigt att man är på dåligt humör dådå! haha, humor.

(ps. löning imorgon. whopediido)


closer



nydesign nydesign nydesign.

..efter otaliga timmar med irritation är jag, nästan, klar. det är små saker som jag skulle vilja fixa till men jag har helt enkelt inte orken till det. imorgon, måndag, blir det inget jobb utan istället är jag ledig och drar upp till kungsberget med mr.F och ska vara hans mat/träningcoach. jag har inte packat eller tänk på vad jag ska ha med mig. jag har inte hunnit helt enkelt. en sak i taget borde jag lära mig.

renoveringen på landet flyter bara på. gick ner tillsammans med hunden till landet runt 12:00 och målade och slipade fram tills 21:00 då amanda nästan bokstavligen drog mig hem. hade jag själv valt hade jag nog suttit kvar där ännu. jag ska måla upp en bild för dig.
- vita väggar, expressobruna lister runt fönster och dörrar, gamla slitna trämöbler, avokadogrönt kök, öppen matsal, stenkaklad vägg, bulliga och långa gardiner i olika färger, kuddar i oändlighet, fotografier på en hel vägg och brinnande ljus. är inte det drömlandstället så vet jag inte vad.


RENOVERA

nu åker jag ner till landet och river sönder stället. haha! skoja. men förändringar ska ske! och färg, penslar, grejer och saker är redan fixat. nu är allting som behövs bara att någon gör det. HALLELUJA!

pengar är skönhet? .. eller bara behaglighet?


close your eyes

bläddrar mellan alla klädessidor jag vet existerar och hittar guldkorn överallt. kollade precis på kontot och = 145:- så det blir ju inte mycket pengar för de, eftersom de också kommer gå till räkningar. vissa dagar räcker bara inte drömmar till.

idag har det bara varit en allmänt dålig dag. den började bra och hade bra stunder men hela dagen kändes bara helt fel. jag tycker allting är pinsamt, jobbigt eller ivägen. en jobbig dag helt enkelt! jobbet gick väl egentligen bra och min gullunge martin fortsätter väl bara vara martin. vi busar och skojar med arga turkar som klagar på både det ena och det andra om leveranserna. lastbilen innehåller alltid läsk eftersom vi får gratis av kunderna och vädret kan man heller inte klaga på.
vad kan man klaga på dådå? jo, en dålig känsla i magen. någonting som inte riktigt står tills om det ska. vad det är vet jag inte. det kunde också ha varit för att jag skulle prata med bossen idag om förlängt jobb, vilket jag fruktat ganska länge. ingen aning om det gick bra eller inte. men den som väntar får se.

promenad med emilia när jag kom hem och en pratstund med mamma var allting jag behövde innan jag nu, mår lite bättre och vill gosa ner mig i sängen. sista dagen imorgon! puss

HUSMOR IS BACK IN BUSINESS

vilken tant jag har blivit och gu' va jag känner mig vuxen. går till jobbet, planerar när jag kommer hem att åka och handla mat (som jag varit utan i ungefär 5 dagar) kommer hem och hela huset har sönder fallit i krigsfält. disken! tvättstugan! köket! hundpromenaden! allting går som blixtar fram och helt plötsligt var klockan liiite för mycket. jag kan tillochmed berätta att när jag var ute och gick med hunden plockade jag upp skräp på marken (nu övergick jag från vuxen till pensionär DIREKT) men på något sätt känner jag mig otroligt lycklig idag och bara allmänt hjälpsam. ibland får man bra störda ryck.
kanske ska ta och vara lite mer seriös på denna sida? jag vill, men tiden räcker inte till. jag vill ha en bärbar. då hade jag kunnat skriva och vika tvätt samtidigt. lön, lön, lön!! 2 dagar kvar med mina gullungar på jobbet.

ungefär såhär, i detalj


"lyssna det är ace of base, dem som har gjort waterloo och mamma mia"

what are we waiting for? nu sitter jag här nyduschad och mysig och har ingenting och göra. smaskar på godiset från igår och bara tänker på hur ansiktet kommer explodera om jag fortsätter att inte träna. wellwell, skulle umgås med mr.K idag men.. ingen av oss har bil så.. det ser inte så ljus ut. jag skulle också ut och gå med mr.F så vi får se hur detta går. imrgon har jag sovmorgon till 08:00 och kommer ha lagom många roliga lådor. men som tur ät åker man ju med rumpan nummer ett så dagen kommer nog gå ganska snabbt. jag ska skaffa mod och flirta till mig hos S också. haha! livet leker.
wellwell..

it's amazing

it's amazing - jem


söndag.


sköna, sköna söndag. micki och anette på äventyr betyder problem. jag badade idag också, 20 grader och panikartat. men skönt var det verkligen. tillochmed badkrukan micki flög ner i vattnet. jag hann också mysa lite hos chefen (haha fel de låter) men eftersom han är mickis pappa så.. smöra lite ska man ju alltid göra.
sen drog vi till ica och handlade snask. bra fet man känner sig också när man köper godis för 58:-  och kompisen bredvid köper för 22:- haha! men ska man svulla ska man göra det all-in tycker jag. inga fjollerier här inte.

kommer sakna alla så mycket nu när det flyttar och försvinner men samtidigt är jag så glad att det verkligen tar steget och kommer här ifrån. det är inte alla som gör, utan blir kvar i hålan för alltid. jag kommer försöka hålla kontakten med alla eftersom jag inte vill att ni försvinner. (YOU GUYS ARE SUPADUPA´) själv längtar jag så mycket tills jag också försvinner. NOVEMBER!! lea kom igen nu och plugga som en jude till körkortet så åker vi bara iväg. nya äventyr och nya människor! hur mycket bättre kan de bli? jag längtar så.

full av ilska

hur kan man vara så jäkla respektlös att man sätter sig, med sina 5 kompisar, och spelar tv-spel i ett rum där det ligger folk och sover kl 01:00 på natten? vem är så dum så att man tror att eftersom man betalar mer här har man rätt till vad fan som helst?
jag tycker det är så respektlös och barnsligt att ens börja argumentera mot när jag blir arg. och vart kom DU ifrån? DU om någon har minst rättigheter här, eftersom du inte bor här. så snacka inte till mig och säg vad jag ska göra i mitt eget hus eller skälla på min egen bror. dra - åt - fanders.

fru möter lastbilschaufför!

Det regnar ganska wierd just nu. Tyst nu, men helt plötsligt störtar det ner. Jag skulle ju säga att jag inte skulle vilja gå ut idag, eller just nu. Jag sitter och skriver på mobilen just nu eftersom jag inte fick igång datorn. Damn! Jag ska nog sova lite innan jag ska fixa mig och sticka iväg ikväll. Puss

L Y C K L I G

jag fick en vecka till på jobbet, halle-fucking-lulja! fast då ska jag åka med en skön kis som heter martin istället. en mindra vecka som arbetslös gjorde mig bara så glad eftersom jag började få panik idag. vad skulle jag göra? och hur skulle jag få pengar? och hur skulle jag göra inför norge med linnea?
jag fick reda på att ilso rekommenderat mig igen eftersom jag tydligen fått bra kommentarer, spontana från alla på lagret. jag håller tummarna för mera, mera och mera jobb nu.

"du är ju pärlan här. alla kommer ta hand om dig oavsett om du vill eller inte"

snuskigt försenade bilder från metaltown


agerade make-up artist på minisen första dagen innan vi skulle in. syskonen skulle ju tydligen ''rocka'' till sig. haha!


grr? hallå men halleluja!


syskonen mini och megastor.


hahahAHAHA!! det är bara syskonen som kommer fatta. men satan vad kul det var!


väntandes på nästa awesome band. ingen aning om vilket det var. skitsamma helt enkelt, det var varmt och det är allt du behöver veta.


såpbubblor var det new big thing och användes konstant. ATTACKERA MICKI!



BUBBLOR!


micki, alicia, anna, ronny, anette och erik = PARTYGÄNGET!


efter mansonkonserten, svettiga och härliga! boxning, hackning, tackling, nosträffar och örfilar. you´name it, we did it.


kolla på bron. maxvikten var ganska så jättemycket överbelastad. gratiskollare bojkottar vi.

klantig och glad

micki och jag möttes på tåget påväg hem idag, hon hade kommit till sthlm och hålan igen. jag mötte upp henne i sumpan och så åkte vi tillsammans hem och pratade om allting och ingenting. hela tåget måste ha lyssnat för vi fick lite skumma blickar.
väl hemma åkte jag hem till emma, som inte var hemma. utan istället mötte jag en amanda och iris (katten) otroligt söt! ..och hela lägenheten var otroligt emma.
                           tror ni jag hade några nycklar med mig då? nope, minsann! jag fastnade utanför med en skällande energisk hund från innesidan. försökte bryta mig in men det var totalt useless. såklart börjar det störtregna också. ibland har man så tur! men jag kom in iallafall efter ett jäkla bra slit och pappas nyckel.

att se emmas lägenhet får mig bara vilja flytta mer och mer. jag orkar inte bo kvar här. jag känner mig så liten och obetydlig. den dagen jag flyttar kommer nog vara den lyckligaste dagen i mitt liv, än så länge. jag kommer hoppa upp&ner som en galning. inredning, matlagning, handla och aa, tillochmed diska. allting som är roligt i början kommer jag göra med ett leende på läpparna.

du gör min dag!

jobb, bio och besvär

jobbet rullar på som vanligt, lite grejer och göra idag så jag sov ett tag i lastbilen medan lea/ceder ringde stup i kvarten och skällde ut mig för mitt lyxiga jobb. wellwell, på fredag är det slut. ledsen var ordet, minst sagt.
direkt efter hade jag, lea och ceder bestämt oss för att åka och kolla på bio, sommaren med göran. haha! jag tyckte den var askul, men det verkade de andra inte tycka. haha! en riktigt jobbig film och kolla på. bara massor av besvär och problem.

jag har ett besvär, vilket jag inte tänker öppna mig här om. haha! känns inte som om det är läge. allting känns bara så jobbigt och fel. och jag skulle nästan vilja kasta en dammsugare i vattnet, av ingen anledning alls än att det skulle hjälpa! jag tänker för mycket och spånar för mycket. snart kommer hela min hjärna sprängas.
ska nog ta lite tid för mig själv även fast jag känner mig så stressad för timglaset bara tickar och vartfan befinner jag mig om ens 2 veckor? skulle jag få tag i en hand tror jag inte att jag skulle släppa. riktiga världen var faktiskt läskig.

pepparkaka sm

idag är det enda jag ska åstadkomma är pepparkakshud och raka gräsmattan. haha. vaknade självmant kl 07:00 imorse. normalt vetetusan men skönt iallafall. nu ska jag spola av solstolen och sedan race:A ner till centrum och handla kokosolja. OM jag ska bli brun!

ibland måste man få tid för sig själv.

ingenting och göra och uttråkad. vad gör man? jo man sätter sig och målar. jag hittade en blogg av en tjej som kallar sig själv bokkei. hon är gaklet duktig och målar som en gud. jag fick spel och tänkte: jag ska fan också lära mig och måla sådär.
så jag skrev ut en bild på en sminkad brud från google som såg lagom lätt ut och göra. jag kämpade med det i kanske 1,5 timme. med tusch och smink (hade inga kritpennor så.. man får använda det man har) och nu står ögonen i kors. jag ser INGENTING. skärpan på  ögonen existerar inte ens. synsam nästa skulle jag tro. anette med brillor, hur sexigare kan livet bli? bwhah! jag ser inte ens skärmen på datorn just nu. hejhopp!

resultatet av konstnärsdrömmen:
 


igår, vad ska jag säga? AWESOME

rasmums & sandluschs ''flytta här ifrån''-fest
satan kul jag hade. jag tror jag lyckades med allting som man ska lyckas med under en fest i crazy upptåg.  jag & johanna hade ribban ganska högt för alla andra och hänga på. micki var inte seg hon heller. hela arvikagänget tillbaka in business, hajlå! haha! & allting jag längtar efter nu är kebabtallrik.

- dansade tills svetten rann
- brände hela benen i brännässlor på jakt efter sjön, men hittade istället en åker.
- drog en shot på.. 1,5 dl
- ''headbangade'' på nybbes rygg till dead by april, om&om&om&om igen.
- badade tunna i endast trosor
- somnade på bordet i väntan på bussen runt 05:00
- klämde in oss 4-5 personer i en dusch
- dansade på stolen, tills johanna flög av i världens fart.
- såg.. lite för mycket av allting!
- var delaktig och orsaka vattenskador och trasig duschdörr. ingen aning om jag ens var där när det hände men.. (?!)

+ nu då? aa, jag kommer sakna de små smurfarna iallafall. men synd för dem så kommer jag nog komma upp och hälsa på såfort jag har chansen eftersom.. aa, de har inget val! puss&kläm på er!

en torsdag

man är bruden de skämtar med och nu är jag verkligen trivsam på jobbet. jag vill inte sluta, buhu! träffar nya människor varje dag och en sak har jag märkt. alla på jobbet älskar att prata, om vi nu får ordet. mundiarré på alla som jag träffat, helt amazing!
idag var väl som vanligt. chippolina och rille på äventyr i skogarna och lämnar kartonger och snackandes om allting mellan himmel och jord. en sak som kom upp idag var ändå hur jag uppfattas av andra och hur det är och jobba med mig. riktigt roligt och få reda på, faktiskt. man lär sig mycket om sig själv. sanningen är väl egentligen att ingen känner en bättre än människor som aldrig träffat en förut. jag tycker om förutfattade meningar eftersom de finns där av en anledning och en annan anledning att motbevisa.

efter jobbet åkte jag och ceder ner till landet och badade och skuttade runt. lea skulle komma ner också. men jag vet inte, det blev något missförstånd och allting gick skäpprätt åt h. det ska vi damnit fixa imrogon, om jag hinner. plaskade i vattnet i ungefär 40 min utan att överdriva. 25 grader och sol.

en sista sak: är hur farscinerad man kan bli av en människa bara för att man varken vet hur gammal han är, vad han heter eller vart han bor. allting du vet är hur han ser ut och att du snackar med honom varje dag. helt galet! spännandespännande.

b i l d e r.






1. promenad påväg till landet för middag och start av renovering.
2. pallen jag ''fixade" eller helt och hållet traschade sönder. och ja, det var meningen att den skulle bli precis såhär.
3. mitt i traschningen med värmepistolen hittade jag.. ett kvinnoansikte. ser du vad jag ser?
4. jag räddade också edgar, en humla som låg mitt på vägen. plutt!

"men gumman, du ser ut som en riktig knegare"

det händer allting någonting på mitt jobb, varje dag känns det som om jag kommer hem med kittlande känslor i kroppen och bara har massor att berätta. holyhell! jag tror jag är kär i mitt jobb.
idag hände inget mindre än att anette tvättade och körde lastbil! JAG KÖRDE LASTBIL, förstå det. och det var underbart. fram&tillbaka, backa och parkera och alltmänt leka runt de hollänska bilarna runt om. jag ska bara ta c-kort snart. amazing.
rille mördar en fortfrande med skämt han aningen kommit på själv (ordvitsar) eller långa sexfräckisar. kommer inte ens ihåg hälften eftersom jag slutar lyssna efter ett tag. beskrivningen för våran bil är: 2glada prickar som snackar för mycket, båda två, samtidigt om ingenting och ingen lyssnar. hur bra är inte vi?

rickard citat, in action:
innan jag ska prata med en kund: "var snäll! ja, du kan ju vara lite bitchig i rösten, men det gör ingenting! jag tycker bara det är kul, men jag känner dig också. du är så rolig och åka med. jag tycker vi gör så att robin råkar ut för en olycka så kan du fortsätta åka här."

i telefonen: "nu ligger chippolina (jag) och sprattlar på rygg med fötterna i vädret i skåpet. vad ska man göra? mennej! sånt snusk får man inte göra.. vi får vara glada att hon är starkare i armarna än i kroppstyngd."

påväg hem med allsång i bilen av töntiga låtar och anette börjar med dansmoves som är... AWESOME(!); "men snälla lilla du. va håller du på med? *hysteriskt garv* du är en av de mest konstiga brudarna jag träffat. pucko!"

jag lovar..

att jag ska börja skriva mer sen. jag hinner bara inte nu när jag är så trött direkt när jag kommer hem. varje dag är egentligen så jäkla kul så jag skulle vilja skriva ner allting. men, nu ska jag sova!

jag behöver få det sagt

jag gör det inte för att jag inte bryr mig. jag gör det inte heller för att jag inte vill ha dig här, det funkar bara inte. du kan inte komma hit, som allting var som förut. du kan inte valsa in och tro att jag varje dag har lust att se dig. det ni tillsammans har gjort och det ni bestämde var jag med på, men sättet ni hanterar det på är inte okej. det är inte mänskligt och dra in mig mer än som ni redan gjort.
det gör ont, riktigt ont och behöva säg att jag inte orkar ha dig här. men det är så jag känner. jag måste ha chansen och förklara varför. vi lämnade livet bakom oss för att det inte fungerade, vilket betyder att det inte fungerar idag heller. skulle jag kunna skulle jag flyttat så jag slipper varken se dig eller honom för ett tag. jag har inte ens vant mig vid tanken. att träffa er ska vara på mina villkor nu och jag ska inte behöva känna mig tvingad. man växer upp av en anledning och jag hoppas du blir stark nog och ta emot detta, vilket du nog inte är. dadda inte mig, det är inte jag som behöver det. häng inte kvar och paddla inte i cirklar. väx framåt istället för att förstöra allting runt omkring dig. ta hjälp av de som vill försöka, för jag orkar inte längre. det är inte min uppgift och inte mitt ansvar även fast jag skulle vilja kunna hjälpa er och sluta trassla till det för oss.

måndag.

det är sjukt hur man reflekteras och lär sig mycket när man träffar nya människor. jag älskar mitt nya jobb, vilket jag sagt om och om igen. the guys är heltsköna, allihoppa. och inte heller är man utanför gänget utan de nästan drar in en tills man är en del av familjen. kommer sakna den tiden som jag har nu, och ja, även chauffören med hans minst sagt torra humor. nu är det verkligen bara 2 veckor kvar. arbetslösheten känns mindre rolig.
allsången i bilen, snustorra mackorna, tunga kartonger och roliga turkar. idag fick jag tillochmed höra att jag var guld värd. om inte det är en positiv arbetsmiljö så vetefan.

gick ner till landet efter jobbet, som vanligt. fiskade lite, åt middag, tjaffsade med farfar och gosade med hunden. riktigt skön dag! renoveringen börjar nere på landet så fort pappa och sillen inte är där nere. de ska inte få stå och klaga när jag går all in. det ska bli så himla bra alltså. anette is spanking! (by rille) what are you gonna do?
 


it's time

riktigt kul kväll med tjejerna igår, roliga folk och träffar/pratar bara mer och mer med folk jag tappat kontakten med. superduper! (hahah! internskämt) menmen, det var jag, lea, johanna, tessan och tess (som stannade hemma senare) drog till lokala krogen och dansade järnet. BK svettig.
sov hemma hos linnea, solade, kollade på film och åt upp hennes godis, åkte hem, åkte till turistbyrån, hem, landet och plockade blåbär och nu här. fart&fläng hela tiden och riktigt skoj. känner inte alls för att skriva, vilket kanske märks men.. där har ni vad som har varit på listan. nu skulle jag ha sovit sen länge tillbaka. 05:00 imorgon med! en ny vecka med jobbet. hallelulja!

tillochmed att ta kort blev underhållande


heaven vs. hell

         vem drömmer inte om att vakna upp en morgon, trött, huvudvärk, hungrig, mensvärk och fredagsförstörd? en mycket sämre dag kunde det inte bli med tanke på detta. jobbade som en galning med kallsvettningar och ansiktsfärgen bara försvann. rickard som satt bredvid försökte hjälpa till så mycket han kunde men.. det gick sådär. hans sämsta/bästa skämt idag var: "vad blir smart arab baklänges?" haha! 2 veckor till av såntdär nonstop. hur satan ska jag överleva detta?
det gick iallafall över efter ett tag och gick över till energisktant. men istället när jag kom hem däckade jag av ren utmattning och vägrade vakna innan 18. har nog aldrig varit så slut som jag är nu på länge. att gå upp 05:00 är man inte vad med och heller inte att släpa på lådor som är lika stora som mig själv. apropå storlek fick jag en fråga idag: "ska du alltid vara sådär smal?"
personligen tycker jag att jag är normal men tror aldrig jag har fått den frågan tidigare. lite annorlunda minst sagt. men jag bryr mig inte så mycket om vikten (orka bry sig) om man inte börjar få kulmage för det är ju lagom sexigt. Grr! en kokosboll om dagen är bra för magen.

rädda mig från denna tråkiga natt? eller ska jag bara gå och sova?


RSS 2.0