bloglovin.

Följ min blogg med bloglovin

spelas om&om&om&om&om igen.


nya steget ut i det fria

när allting ska ändras i ens liv på bara några veckor så känns det som om allting ska ändras. allting tråkigt, klagande, jobbigt, naggande, ska man lägga bakom sig. vilket jag valde och göra nu. en ny blogg och nytt alltihopa. det känns bättre tycker ni inte?
hade otroligt mycket problem när det gällde namnet. för att vara ärlig är ju alla namn upptagna. frågan är ju vem som inte har en blogg just idag, kanske inte en aktiv men nästan alla har skapat en blogg. därför fick det bli mitt namn + mellannamn. hur många heter anette birgitta? den ultimata tanten. men jag tycker att man ska stå för den man är. och jag är väl isåfall en äkta tant. fatta bara hur ball jag kommer bli som gammal! målet är redan taget. detta är jag, detta är min blogg och detta är mina tankar. som sagt, frivilligt och läsa.

nu när jag ändå babblar på kan jag berätta om drömmen jag hade inatt. man styr sina egna drömmar, gömda budskap och det ena med det tredje men jag är nästan helt säker om att jag blivit crazy.
jag drömde om att jag hade blivit gravid. jag vägde precis lika mycket som jag gör nu men för undersökning då de sa att jag hade en vecka innan jag skulle föda en dotter. om man tröck på magen kunde man känna ett barn inuti. jag fick självklart panik och drömde om varje sekund av helvetes veckan.
jag funderade om hur jag skulle klara mig, att alla skulle hata mig, vilken dålig mamma jag skulle bli, att jag var så ung, att jag inte hade råd. alla problem som skulle komma skall. efter ett tag började jag ändå acceptera situationen och blev otroligt lycklig. jag skulle få en dotter och aldrig vara ensam igen, började längta istället.
                           i samma stund vaknade jag och blev otroligt besviken för att det varit en dröm. jag vet inte varför, eftersom jag inte vill ha barn just nu. men sorgen började bara sprida sig och hälften av dagen gick jag runt i transliknande tillstånd. vet inte vad drömmen ska förklara för mig. men det är sjukt hur påverkad man blir av sina egna tankar.


PS. fick precis ett sms jag väntat på så länge. jag älskar dig ändå mamma.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0