koem igen

koem igän stefan
söla in
fan va tråkigt
nu..
går vi
orka duscha
va jobbigt
nu måste jag göra någonting
kom igen
forfan. dethär var tråkigt
faktiskt
någonting måste göras.
nu!

en sak är säker, jag är INTE superman.

nu har jag lagt på mig ett nytt projekt. nej, inte lära mig stå på händer i en minut eller någonting såntdär dumt utan jag har tydfligen kommit på att jag ska renovera om hela gröna stugan på landet. jag vill kunna ta dit människor så vi kan bo där i någon dag eller så utan att skämmas och tycka att det skulle kunnat ruttna en gamling i precis samma hus.
renoveringen innebär; kök, badrum, vardagsrum/sovrum, sovrum 2, sovrum 3, matsal, hall och även uteplats om jag hinner och orkar. hur ska jag orka med dethär? visseligen är det inte allting från början men det är måla, fixa, matcha och mixa och fixa och dona. jag har lagt min egen grav alltså, eftersom jag jobbar samtidigt.
idag åkte jag ner till landet för att se möjligheterna till om någon av mina ideér skulle funka och självklart ska det börja krångla på en gång. 10 cm hit & 10 cm dit. spela någon roll jag får väl skära av det mesta om det ska fungera.
som sagt.

närmaste dagarna kommer jag jobba som en galning, planera som en galning och kanske tillochmed börja renovera som en dåre. kommer inte vara kontaktbar, endast till människor som jag vill träffa. haha! ni får gissa vilka ni är. närmaste planering är:
- färgaffären
- ikea
- järnaffären
 

wish me luck.

tisdag

idag, är det otroligt varmt. svetten bara rinner. och nu har jag ingenting och göra, jag är sur och ysch! dra bara för ifrån har jag lust och säga menmen.. trevlig skulle man vara?

jag vill ha min räddare här.

rakt under bordet.

igår, skulle vi gå på krogen - så blev det inte
igår, skulle vi ha lugn spelkväll - not!
igår blev det supning + monopol, vol 2,0. hahah! shots, vin, öl och lite där till och blev lagom rediga. det var så kul egentligen, tänk vad lite sprit kan göra. runt 04:00 somnade jag också. tänk bara vilken pina det kommer bli imrogon när jag återigen ska upp 04:50. heliga maria!

på listan:
- städning
- fixa mig
- ner till ceder med lea
-.. sen får vi se.

-nattnatt runt 21:00 idag. SKOJS!

tiden faller.


lördag

det är verkligen tråkigt och vara ledig!

inte för att det är mycket roligare och jobba, men jo. faktiskt lite. då har man någonting och göra och dagarna segar sig inte förbi.
just nu sitter jag och letar jobb (inte i sverige. hoho! undra vad anette tänker göra nu?) jag har lite planer på g nämligen. så om allting går som det ska är det jag som försvinner som ett skott inom några mänader. skrämmande&spännande!
ikväll blir det nog utegång i storastaden med girlsen. sen får vi se vart vi hamnar eller om det blir någonting. det hackas lite fram och tillbaka här tycker jag. får nog terrorisera linnea snart igen.

btw, igår såg vi harrypotter. YSCH! på den. tyckte den var så dålig, ber om ursäkt men det är min egen åsikt. jag tycker ju inte heller om filmer liknande sci-fi eller fantasy så det är kanske inte så konstigt. wellwell. nu ska jag tvätta peruken och trutta vidare.

dagen

ni måste väl bli uppdaterade om min extremt underhållande dag idag också. egentligen förstår jag att ingen orkar läsa men what the hell.
jobb idag med, veckodag som vanligt resten av veckan. idag hamnade faktiskt jag och mr.S på samma tåg. hellelulja, efter 4:e försöket. otroligt opeppad och trött. påsarna under ögonen blir bara större och större för varje pina till morgon. både jag och min medchaufför var otroligt trötta idag vilket resulterade till mycket tystnad. idag körde vi runt i mina neighbourhood och levererade, och inte en kotte som jag kände träffade jag. vartfan höll ni hus människor?
en annans kis i lastbil hade endast 10 affärer och leverera till idag, vilket betyder att han slutar.. efter kanske 2-3 timmar. men ändå får killen full lön. vad är det som händer med världen?
kanske jag inte ska klaga. själv slutade jag 13:00 idag. vi körde race idag, jag och roger. superduon. sista dagen med den tokstollen imorgon. på måndag byter jag till ett nytt puncho. lycka till anette.

vänta bara. imorgon köper vi en triss.


gårdagen, 22/7 2009

snacka om 200 blås hela dagen. jobb från 06:30 - 14:00, X antal minuter på tåget (HAH! då vare tomten som missade tåget), hem & fixa mig, sticker ner till shell, sticker vidare till vicko och sen hem och sen slocknade jag i sängen.
jag måste då bara nämna att jag älskar min arbetsplats just nu. haha! varje dag händer det någonting kul. om det är för att jag är för trött eller för att det är jäkligtkul har jag inte riktigt kommit fram till. klantigheterna fortsätter i samma takt som de föregående dagarna, men det verkar inte störa någon mer än mig själv.
igår var nästan den roligaste dagen. fick reda på vad killarna snackar om mig i omklädningsrummet av världens skönaste norrlänning, roger föll på att halshugga mig, gräsklipparna attackerade och jag fick tillochmed äta kebab. dagen gud gav med! LJUVA TIDER! micki låg och skrattade non-stop i.. många minuter när jag berättade allting jag varit med om. hon vet alla människor jag snackar om, och deras livshistoria dessutom, vilket gör allting extremt mycket roligare.

slutade runt.. kanske 14:00, vilket var ganska skönt. kommer hem när lönen fortfrande tickar. haha!
sedan stack jag raka vägen hem till vickosnoria för en myskväll, henne har jag inte träffat på länge känns det som. vattna blommor som fina hemmafixare gjorde vi. tog ut roddbåten på sjön och fick ragg av 4 ''homosexuella'' gubbar som ville kyssa oss på kinden och gick sen hem och åt världens godaste efterätt.

denna dag var fan värt varenda sekund.



lastbilen, runt 8 på morgonen. befinner oss någonstans i bushen och fick en gratis burn för att piggna till. OM jag blev pigg! bwhahaha! stackars chaffis.


roddbåt. roo, roo, roo thi bhåt! mysigt, kallt, läskigt. vi hittade tillochmed flaskpost som visade sig vara kräftnät.


efterrätt. nyplockade jordgubbar, körsbär och vinbär (från vicksnorias egna trädgård) med vaniljglass och lakritssås.


uppdrag: lekplatstestning


(pointer: ingen bra idé och gunga och ta zoomadebilder samtidigt)

jag, ken och fredrik rullade bilen utanför kända områden och letade upp lekplatser. dragonrutschkanan var exempelvis ett stopp, samma sak som de snurrandemojängerna, den ultimata leksakssnurran, upp&nervänd stege, linbana och.. klättervägg. man kände sig ungefär som 9 igen, eller jag gjorde iallafall, i för tajta byxor. kanske inrte det bästa men kul var det.
nu bankar min huvudvärk. natti.


andra dagen på jobbet.

första dagen är alltid en pina. man vet varken vart man ska ta vägen eller vad man ska förvänta sig. andra dagen brukar bli kalasbra eftersom man fortfarande försöker sitt bästa och har fått ett hum om vad amn egetnligen håller på med. MEN! inte för mig. detta var den mest pinsamma dagen någonsin. KA-TA-STROF! jag gick in med pirran i en glasvägg, jag gick in i en glasväg med huvudet före, jag fick 4st kartonger x 10kg på mig från 2 meters höjd idag, snubbade och glömde papper.  det var som om hela jag satt i koma dagen i enda.
som tur var har man en kompanion i bilen som hade otroligt mycket skadeglädje. skrattade hela dagen nästan. vi kom på en ny checkinglista av dumma/saker vi gör, ''insekter - 1, roger - noll" och snackade skit om butiksägarna till affärerna som inte hade öppnat när vi kom.
vi hade också mest leveranser idag. 200 lådor! 56 olika butiker! herremin acove. det tog musten ur en totalt.

man kan säga att oavsett en sugig dag blev den ändå hållbar eftersom man har en kompanion med humor. tack gode gud för det. vad skulle jag annars ta mig till?
nästa vecka byter jag dock, till någon kille från mina egna hemtrakter. ska bli spännande eftersom jag inte vet hans efternamn och inte kan kolla upp honom innan.

iallafall. imorgon är en ny dag, så jag ska fortsätta kämpa. imorgon är det onsdag och.. 3:e dagen. snart har man ju gjort en hel vecka. och förmodligen är det mindre lådor än idag.

stjärntecken: stenbocken

(älskar horoskop och såg att några andra linkade till denna. läskigt ibland att man känner igen sig själv, även fast det  mesta bara är bullskit, säkert?)

NYCKELORD: Ambitiös/Ansvarskännande
HÄRSKARE: Saturnus
ELEMENT: Jord
TIDSPERIOD: 22/12-20/1 

Den typiska Stenbocken är lojal och pålitlig, noggrann och systematisk, alltid mån om att uppträda strikt och kontrollerat. Stark självdisciplin, allvar och höga ambitioner är kännetecknande, liksom en plikttrogen, ansvarskännande läggning.
Stenbocken brukar trivas bäst ihop med äldre männsikor men håller sig ofta för sig själv - en självständig natur, som föredrar att ha viss distans till andra. Ett behov av att planera och strukturera tillvaron hör till bilden. Stenbocksmänniskan överväger noga sina beslut och tänker alltid på konsekvenserna innan hon handlar.
Planeten Saturnus är tecknets härskare, vilket indikerar en praktisk, metodisk läggning samt en målmedveten strävan mot högt ställda mål.
Karriären och det offentliga livet är en viktig del i Stenbockens vardag. Här finns såväl god organisationsförmåga som naturliga ledaregenskaper. Uthålligheten och viljestyrkan ger Stenbocken goda möjligheter att förverkliga sina ambitioner och så småningom kanske nå toppen.
Baksidan är Stenbockens omänskligt höga krav på sig själv och tendenser att ta livet väl allvarligt. Den som är präglad av detta försiktiga, något tungsinta jordtecken skulle må bra av att försöka sänka kraven en smula och att tillåta sig själv att uppträda spontant och överraskande emellanåt. Stenbocken är inte speciellt förtjust i omställningar utan har lätt för att fastna i gamla invanda hjulspår. Nödvändiga förändringar ska helst planeras långt i förväg och om planerna av någon anledning måste ändras tar det ofta emot. Stenbocken behöver lång tid på sig för att ställa om sig.
Ekonomisk säkerhet har hög prioritet. Stenbocken är i allmänhet duktig i att hantera sin ekonomi och brukar inte ha någonting emot att hävda sig med hjälp av olika statusmedel.
Strävsamma, plikttrogna Stenbocken drivs ofta av en längtan efter att "bli någon" inför världen, är en aning formell och principfast - men samtidigt pålitlig och uthållig. Stenbocken ger aldrig upp sina planer eller projekt. Vi finner många chefer och framgångsrika karriärmänniskor i detta målmedvetna tecken.

Fysiskt förknippas tecknet med benstomme, leder, knän, tänder och hud.

HÄR!

"du tar kort på så konstiga grejer, så man vet alltid att det är du som har tagit de"





när man är ute med hunden och har tråkigt måste man ju ta på någonting? btw, måste köpa systemkamera, please!

"placerar varandras fötter där några andras fötter aldrig tidigare har placerat några fötter än varandras fötter"

 

anette ligger och gråter av skratt när hon kollar på denna

promenix.

det finns så mycket och tänka på när man är ute och promenerar, tankarna bara vandrar och sen kommer man på sig själv över hur dum man egerligen låter. tur att det är den enda stunden ingen kan se eller höra vad du gör.
-"jesus, den där snigeln var snabb. undra om det går snabbare bara för att det regnar. ungefär som glidmedel. swosch, iväg! eller? kanske bara en racer."

jag slängde upp mig själv kl 09:00 idag just för att.. aa, varför egentligen? jag tycker jag har sovit bort alla dagar den senaste månaden. jag tycker också att jag ska börja träna igen, men måste börja lite sakta ändå. det var ungefär 1,5 månad sen jag rörde på mig sist, i träningssyfte. man börjar känna sig mer och mer som ett kylskåp.
igår hade vi en myskväll, jag och tina. haha! eller.. vi lekte chaufförer halva kvällen men.. wellwell. vi fick iallafall kolla tillbaka på några avsnitt av over there (VÄRLDENS och UNIVERSUMS bästa krigsserie ever.) härliga tider detdär.

måste bara hitta någonting och göra nu. what to do today?

plåster, vågor och bada!

4 stycken plåster fick smycka min kropp idag. alla hemska myggbett och nu min nya skärsår jag fick idag när jag skulle skära tomater. satsar liv och lem i min mat, kan lätt säga att den är lagad med kärlek!
den blodiga pastasalladen fick följa med på båttur bakom hagviken idag (ingen aning om vad jag annars ska kalla det) det var lilla jag, lea, ken, ceder, nicklas, henke och kusinken som var ute och race:ade. tror faktiskt inte jag har badat såhär mycket, som jag gjorde idag, på år.
kommer ihåg när jag var liten och berättade för mamma hur töntig jag tyckte hon var för att hon inte badade. sen blev jag likadan. haha! no more sister! nu jäklar ska jag bada varje dag.. om jag nu så hinner. jobbet börjar på måndag och jag kan erkänna: jag är nervös. där! jag sa de. haha! tillochmed stålmannen är rädd för någonting!
wellwell.

jag längtar fortfarande till vintern ganska mycket. tänk hur mysigt det är. gosigt! men det är väl bara jag som tycker det, som vanligt. haha! snöbrädan vill jag ut och leka med <3 åhw. nu ler jag också. haha! vissa minnen är bara för bra.


ibland får man bara nog

min design var gräslig, och blev väl egentligen inte så mycket bättre. men jag satt ner foten iallafall och bestämde mig för att göra om. när resten i livet ser ut som en skrotipp kan man röja upp på bloggen, för att försöka få en syn på ett strukturerat liv.
idag har jag väl inte ägnat mig åt mycket. kämpade och svor åt min ipod (som nu fungerar), besökte ceder på turistbyrån, var ute på promenad och kollade på film med anna, bror, lea och ceder. vi såg på pride and glory. en ganska konstig film. mycket tänka och försöka förstå handlingen, komplicerad och jobbig tyckte jag. menmen!

imorgon ska jag ta tag i mitt liv igen. jag ska ut på promenad på morgonen, efter en nyttig frukost. sen ska jag kanske bada med gänget, städa mitt rum och senare på kvällen kommer vigas till gamla minnen och umgås med tina, precis som vi gjorde för rätt så länge sen. ska bli riktigt mysigt. det blir over there och kanske lite gitarrhjälte. hoppas på två bra sista dagar i ledighet.


ARVIKA09, redo för bildexplotion


inne på coop

(då skriver jag igen eftersom blogg.se la ner, totalt)
heliga bananer!
jag vaknade i tid idag, första gången på otroligt länge faktiskt. hnn slänga in en tvätt, städa i kylskåpet på allting som gått ut för en månad sen och gå en promenad med hunden. timmarna flög och sen åkte jag, mr.k och hans mamma och kollade på bärbara datorer. jag hittade två som jag är totalt förälskad i. ska skrapa ihop pengar och köpa de två små älsklingarna senare, kanske.

när vi kom hem åkte pappa och jag direkt till coop för att handla från topp till tå (kylskåpet bestod utav öl, bacon och kaviar. inte okej!) jag blev självklart chaufför för dagen och.. när man väl kan trycka plattan i mattan ska man väl göra det? jag låg på motorvägen och tävlade med två par killar, runt 20 kanske. tills den sura gubben bredvid mig, aka. pappa, ryter till. jag, med en ledsen min, bromasar och ligger senare och puttrar i 110km/h till coop. tråkig människa!

när jag är på coop lämnar jag inte någon produkt ensam. alla varor jag sett på tv ska med mig hem, och alla som inte har varit på reklam för att jag sen kan skryta med att jag redan ätit den när den kommer ut på reklam. jag är alltså riktigt farlig i matbutiken + att jag sprang runt med en såndär blippgrej. haha! jamesbond i mataffärsform.
när jag springer runt bland frukter och annat ser jag en gullig tant och hennes gubbe. man tänker aldrig någonting ont om sådär gamla människor eftersom, iallafall jag, tror att de är så sköra och fina av sig att man inte riktigt vill störa dem. tanten vänder sig med en gurka i handen och en filurig min.
-"bättre lång och smal än kort och tjock! eller hur Gunnar?" och ger en flirtig min mot mig. jag som är fullt upptagen med att tappa hakan ler som ett fån och ger tummen upp och går där ifrån fnittrandes. komiker nästa!

anette, 200-i-kurvan, höglund

i'm back!

man ska då inte låta ceder välja film igen iallafall. två dåliga val av filmer i rad. för någon dag sen hyrde vi film, die welle, med lea, malin och carro. alla hade redan sett den tydligen, eller aa en liknande, förutom lilla jag.
och igår hyrde han the wresler. en hur seg film som möjligt finns. lea, ceder unt moi satt alla och sov. ajaj. ceder var ju ingen filmkung precis.

just nu sitter jag fortfarande och kämpar med min ipod. det är absolut ingenting fel med min lilla älsklings greger (ja, greger fick han heta!) utan mer låtarna som ska in. jag måste sitta och fixa alla låtarna om igen eftersom förra mp3:n jag hade kan ta någon långt där bak (ursäkta!) så sur är jag för att det tar så lång tid!

min nya kärlek


vad fan är problemet (?)

..med att jag aldrig uppdaterar bloggen numera? bloggtorka BK!
..att jag alltid är sugen på kokosbollar men trycker ner begäret med annat, exempelvis chilinötter. wysch!
..att man alltid är trött när man är påväg hem men uttråkad när man väl kommer in genom dörren.
..att jag inte har någon aning om vad jag ska ta mig till om en månad.
..att denhär bikinin är otroligt obekväm, men ändå envisas jag och ha den.
..med solen?
..att jag inte har någon ork att träna = vilket resulterar i att jag inte har någon ork alls.
..att jag inte har tillräkligt pengar till att flytta.
..att man aldrig nöjer sig med kläderna man redan har.
..att ingen kommer hit och städar mitt rum när jag vill det *ögonen vimlar runt* haha

aa, nu tror jag faktiskt att jag var klar. ska nog sätta mig och vimla runt lite på arbetsförmedlingen bara för att jag inte har något liv, eller någonting och göra. och blogga ska jag börja med nu igen. man måste ju ha någointing och göra. kanske tillochmed kan göra en liten förändring med designen? word up! orken måste ju komma någon gång?

en inte så händelserik dag

efter 2 lättöl, godis och dåliga filmer på tv finns det väl ingenting annat och göra än att komma upp och ''ojja'' sig här. dagen gud glömde! jag är så uttråkad. det finns inte ens ett ord och förklara hur mycket energi som splitter runt i kroppen. det roligaste som hänr idag var att jag glömde körkortet när jag skulle till kungsängen.. men, wellwell. ingenting ont hände där heller.
nu är det också bara 1 vecka kvar innan jag börjar jobba. kul? well, i don't know. hur kul kan man ha i en lastbil? kanske beror på människan som sätter arslet precis bredvid. och som stefan OCH farfar säger får nog den människan öronskavsår om den ska sitta med mig i samma bil i en månad framåt. pet på'n!

underhåll mig?


det händer mycket efter man har dött, micheal jackson.

 

 

ny dag, nya pinsamheter?

planerna om att försöka gå upp tidigare går.. skepprätt-åt-helvete. oavsett om den mest irriterande ringsignalen gnäller på morgonen från telefonen vaknar jag ändå inte. kanske ska gå och lägga mig i tid istället? måste börja vänja in mig att gå upp relativt tidigt nu när jag ska börja jobba och vara inne i sundbyberg kl 06:30. det kommer kräva mycket!

idag vaknade jag, som resten av dagarna, runt 12:30 och kom på att jag egentligen skulle ha gått upp 3 timmar tidigare och hjälpt snefan att handla i enköping. inga problem egentligen så vi åkte in dit direkt efter morgonpromenaden med den lurviga hunden och ett skrämmande möte med en friskusgubbe som skrämde livet ur mig. det är ganska farligt odch gå i sina egna tackar i skogen. huvaligen!

väl inne i enköping och shoppingassistent åt stefan bestämde han sig för att stanna på donken och bjuda på mat. vilket kanske var bra eftersom frukost inte hade varit en prioritet. men.. att äta en burgare och dricka cola på morgonen kanske inte var den bästa kombinationen, men stefan fick jag iallafall på plats.
"tjejer kommer aldrig kunna lära sig rapa"  är en mening som har ramlat ur den där killens mun lite för många ggr nu. och anette tänker väl egentigen inte så mycket på det och rapar på donken. (vilket visar sig inte vara den minsta av rapar) familjen på ungefär.. 9 (?) personer sätter sig blickstilla och stirrar medans pappan brister ut: OJ!  mamman i familjen börjar fnissa och min goda vän stefan skriker ut: Aa, det var ju inte jag iallafall!! och gör en fin blick menat mot lilla mig.
ganska liten man känner sig då, och äcklig för den delen. kvinnlig man är ibland!

nu kanske jag ska ta och städa när jag ändå inte har någonting och göra?

-


''have you ever want something, that you know you shouldn't have? but the more you know you shouldn't have it, the more you want it. then one day you get it, and it's so good too you'' - micheal jackson - ain't no sunshine

världen är full av överraskningar

minst sagt.
de senaste dagarna har varit de mest förvirrade i hela mitt liv. jag har varken stått på höger eller vänsterfot, inte heller ett protesben. jag har bara flytit runt och inte varit medveten om tid eller månad. just nu sitter jag chockad, otroligt chockad. över hur jag själv tillåter mig tänka och på information jag precis fått.

minatankar:
någonting som du tror att du lagt bakom dig poppar upp igen, som vanligt när du egentligen hittat en ny väg. gosande känsla smiter över dig igen och du kommer på dig själv mitt i allting. vad i helvete håller du på med?
problemen kommer tillbaka och hjärtesorgen. det är svårt, otroligt svårt. känslor är jobbiga och skulle jag kunna skulle jag vilja vara ett känslokallt kylskåp. för det är just känslorna som förstör allting, alltid! vill bara gå och gräva ner migsjälv i jorden. hela jag är en pina i röven.

minnesstund åt micheal jackson 1958-2009


tv4 håller just nu på med att fira micheal jacksons liv med en minnesstund direktsent från los angeles, stalpes center. jag sitter plankad framför tv. legenden.

hemmahemma!

the crew liksom:  sandra, rasmus, sören, phiona, paulina, malin, vicko, josse, stefan, victor, cecilia, hanna, patani & kungsängspeople:rna

alltså! arvika2009 - ganska underbart om du frågar mig. helt underbart crew och ett par.. unika händelser hann vi skrapa med också. vissa saker kan bara hända på festivaler!
vi tog bilen direkt efter banden vi ville se, som slutade runt 2. jag och sören la oss i ett tält och sov innan vi skulle börja släpa högar med packning till bilen. inte så konstigt att man är helt slut. ungefär runt 04:00 tror jag vi rullade där ifrån och inte långt efter det slocknade jag.
efter fyra timmar var vi hemma och jag rakt in i duschen, åt upp brors födelsedagschoklad och slocknade återigen i soffan i 9timmar i sträck (trots miniflyttfirman som sprang runt och tv:n på högsta volym) OM jag var trött. undrar bara hur i H jag ska kunna förmå mig själv och gå och lägga mig nu.

iallafall: banden jag såg bör nämnas också tycker jag.
hoffmaestro
alice in videoland
casiokids
depeche mode
koRn
lillasyster
mustasch
igen
nine inch nails
röyksopp
the sounds
tiger lou
welle

word up!

RSS 2.0