..

nu drar jag till mamma i ett par dagar för att komma ifrån detta hellhole.

1advent.

vad hände med julen när jultomten försvann. när föräldrar slutade bry sig om julstämningen och när man inte ens försöker vara trevlig mot medmänniskorna man ska fira jul med? jag vill ha en jul tillsammans med min familj. nu kommer det inte bli med mamma och pappa tillsammans, vilket inte gör mig någonting. men jag vill ändå att när jag väl är hos/tillsammans med någon utav dem, att stämningen är bra. julen och vintern ligger mig närmast runt hjärtat men ingen annan verkar förstå hur viktig den är för mig.  men det är väl samma sak där. jag, jag, jag. man får inte be om uppmärksamhet eller tankefrihet om man inte är starkast just då eller har högst röst. så trött på vardagen och allting som här en att komma med. världen vänder väl någon jäkla gång och jag hoppas jag är med i förändringen.

jag har inga fler ord. jag är bara otroligt förbannad just nu. hoppas alla bara kan försvinna ett tag.

underbara människor.

nyss hemkommen från julbordet på gästis. blev lite längre än vad vi tänkt men det var roligt tycker jag iallafall. otroligt mycket mat, och chokladmousse (!!) hallå? haha. hur kan det inte sitta fint? lite snaps och lite/massor av mat. julstämningen är nu på topp. mycket bättre än såhär kan det väl inte bli? fast nu blir det sängen. jag får återkomma imorgon helt enkelt, första advent. halleluja!

julstämning eller vad?




julen är här! iallafall i mitt hus. jag har en sån otrolig julstämning nu efter denna vecka, det är galet faktiskt. för jag har inte känt såhär sen jag var liten och man vaknade på morgonen när mamma natten innan hade ''julat'' upp hela huset. det var grejer det. förra söndagen var det ju glöggfika vilket alltid ger en en liten känsla av myshet. igår bakade jag pepparkakshus tillsammans med vicko, vilket var otroligt kul. vi gick så mycket all in att båda vi har hittat mjöl och pepparkaksdeg.. överallt. haha! nu är tanken att jag ska åka till amanda och dricka massa glögg och bli redigt rolig innan kvällen bjuder på julbord. kolla! vad vare jag sa om julstämning. sen kanske man hinner beställa lite julklappar? vem ska man köpa till? :S ysch. jobbigt. men det hör till. later.


idag, torsdag.

hjälp-mig-vad-trött-jag-är. är galet sugen på glögg, sitter och kollar på 2½ män och julklappar på internet. lite julstämning har man aldrig dött av. redan på söndag är det ju första advent så då ska det börja julpyntas, iallafall litegranna så att man känner av stämningen. lussbullsbakning, knäck osv också. men innan så måste lite saker fixas här hemma. städniing och lite sånt. är det bara jag som älskar julen? för det känns så ibland. jag älskar första brasan för säsongen, att utan problem kunna dricka kopiösa mängder té, vakna på morgonen och mötas av svinkallt vittsnötäcke på marken och tvinga i sig lussebullarna man precis bakat. julskinka också. ååhw, nu blir jag helt till mig. kan det inte bli jul nu?

idag försov jag mig så jag fick skjuts av far min. inte sovit och helt förstörd på tåget men vill man jobba så måste man jobba alla tider man får. här hade jag tänkt skriva ett fint inlägg men jag känner nu att jag klarar inte av det. handleden klarar inte av och skriva och ögonen är nära fallpunkten. måste sova ett tag. natti.


har jag blivit ekonomiskt medveten?

för första gången någonsin började jag vela inför att köpa kläder här på internet. jag har alltid kunnat bara klicka hem det utan problem och tänka på hur mycket pengar jag hade och spela med eller hur jag skulle betala det. nu har jag pengar men kunde inte trycka hem de tre beställningarna. kan det ha blivit så att jag har blivit vuxen på en dag? ekonomiskt medveten?
jag började tänka på julklapparna jag ska handla, hur jag ska leva resten av månaden (det är ju faktiskt fram till jul) och allting runt omkring. helt nojjig blev jag. jag har inte bestämt mig om det är värt den än. men vi får se. jackan ska jag iallafall ha även fast det kommer gå på 1500 pistoler. det är det värt! nu blir det sängen. sovmorgon imorgon till 05:20. wiihhoo!!


if today was your last day



halleluja lönedag.

lönedag idag, vilket skulle betyda en massor av pengar i plånboken, men det gjorde det inte denna månad. glasögon betalades, räkningarna betalades, hyran gav jag till pappa och sparade det som behövdes sparas. nu har jag, minimycket och leka med till julklappar och annat roligt. kommer bli lite hårt men jag och micki har gjort en pakt. inget godis(gäller även naturgodis och kakor och annat skit) får vi handla, men vi får äta om någon bjuder eftersom vi inte gör det av bantningsanledningar eller nåt utan av pengafrågan. tidningar är också bojkottat enligt mig denna månad. jag ska lära mig läsa böcker! sådeså.

kom hem tidigt idag, runt 14:00 efter en dag i lastbil med rille. tycker nästan syn dom honom eftersom jag pratar så mycket om mig själv. haha. men han verkar inte störas, han är så göllig. haha! men imorgon går det tillbaka på mondul igen. ''vi saknar henne här uppe så vi snor tillbaka henne imorgon. HA!'' var anledningen.
nu blire nät-looki-shopping och glass.


hey partiepoopers.

no fear, anette is here. ögonen bara hänger på mig och allt jag vill är bara och sova. vilket roligt liv man har ibland tycker jag. haha!  idag hämtade jag ut mina glasögon som jag sitter och har på mig just nu. riktgit ovant och det småkliar lite på näsan också. inte riktigt van än, men det kommer väl. 3000 rikstaler gick det på så det är inte gratis nejnej. tyvärr då så har jag ingen kamera så jag kan heller inte visa hur dem ser ut. ni får överleva helt enkelt eller så.. nej! men jag har ju mobilkameran! åhw, va fiffigt. kanske hinner snappa ett foto innan jag somnar ikväll.

imorgon blir det en otroligt tidig morgon, ska helst gå upp 04:40, eftersom jag ska... åka lastbil(!!) ååh, jag höll på att tappa hakan när tony kom fram idag och frågade om jag ville. vadå ville? haha! det är väl klart, tillsammans med min favorit rille. ska bli riktigt kul och irritera nördarna där nere igen + eventuell halvdag? tackar inte nej. med det sagt måste jag nog nästan hoppa i badet nu. mysa ner mig riktigt ordentligt. kanske somnar och drunknar. haha! det skulle bli en rubrik i aftonbladet det. haha! ojoj, babbelbabbel. catch you later.


glöggsöndag.

idag är det årliga glöggsöndagen hemma hos mina barndomsvänner familjen bäcklund. dem började med den när jag var runt 6-7 åldern skulle jag tro och jag har bara missat ett år sedan dess, då låg jag sjuk. det är alltid så mysigt, nersläkt med ljus överallt, en miljon kakor och glögg. idag kommer jag ta med mig fredrik som min back-up, för det blir oftast så att man försvinner i folksamlingen runt om.

åhw, igår var så mysigt också. jag och linnea gick runt på åhléns och kollade på alla julsaker. allt ifrån band till fakesnö och kokböcker. julstämningen börjar krypa upp lite försiktigt sådär, sakta men säkert. vi ska säkert kunna slänga in en lussebullsbakning också, linnea?
nu tror jag att det är såhär att glöggmyset börjar runt 14:00 eller någonting men jag vet inte riktigt när jag ska ta mig dit. man måste passa in så det finns tillräkligt mycket kakor kvar, men tillräkligt lite folk. haha! det är en hel vetenskap. men innan dess måste jag äta lunch och hoppa in i duschen. peace.



två bilder från förra julen, dåvarande glögg. årets står där nere och jag har inte vågat pröva än. clementin? kan vara gott.

 


giriga odjur. varför ska alla mongon hoppa på mig för?


en dag av kaos och lycka.

fredagar är annorluna och jag förstår inte riktigt, om jag ska vara ärlig. har varit stressad, glad, äcklad, skämts och aa, jag har nog nästan gått igenom människans alla faser på en dag. hade bilen till jobbet vilket var otroligt skönt + att jag kom i tid idag. det var dock stressningen hem som inte var så rolig. skulle hinna hem och duscha och så innan jag återigen skulle till sundbyberg och hämta upp pappa och senare cillen och åka till kusindavid som fyllde år.
på bilvägen påväg och hämta pappa lyckades jag; svänga av vid rissne, spilla glass på min vita tröja, krocka med ett äckel som körde rakt ut i vägen när han stannat för att plocka upp en polare, köra mot rött, svänga vänster när jag skulle höger och aa.. haha! jag borde ha ätit innnan jag satt mig bakom ratten helt enkelt. 7immar utan att äta är ganska extremt.

hos kusinen var det roligt iallafall. fick träffa kisens flickvän och alla hans kompisar, min faster och kusinmalin. håller inte så mycket kontakt med min släkt. har nog sett de mer denhär månaden än någonsin förut. så det kan bli!
dock när jag kom hem vet jag inte riktigt hur jag ska tolka det. hade fått ett.. beundrarbrev på facebook från en arbetskamrat. åhw, tycker sånthär är så jobbigt och det är ju faktiskt inte första heller. ibland känns det som om jag bara vill äckla till mig riktigt ordentligt och bara gå till jobbet så att folk slutar kolla. för någonting verkar det ju vara, vad vet jag inte. jobbigt livet är som liten.


sunshine, fellows.

jag är tillbaka i rutan efter en dags uppehåll. var tvungen och ta en sovardag/skumbad och greysmys med linnea. det var ganska behövligt eftersom jag somnar stup i kvarten överallt. men det hjälpte ju inte till med jobbet iallafall, för det gick skepp-rätt-åt-fanders. skrek tillochmed ut en oskyldig pojke, plutten. haha! man ska akta sig för mig om det inte går bra.

idag känner jag mig ändå ganska duktig. en duktig-dag. körde hem bilen som pappa lämnade av, gick ut med hunden, åkte och handlade på ica, hämtade cykeln från stationen och nu sitter jag här och bara njuter och ska glufsa i mig glass och maränger snart. imorgon kommer det då minsann inte bli mycket tid framför datorn heller eftersom lillkussen fyller år. hela arton år blir lillkillen så dit ska jag och snacka strunt med hans polare och resterande släkt. partyveckan.


den tiden man fick lov och vara ung och dum.




himlen öppnade sig

har det regnat hela dagen eller är det bara för att jag var ute som det regnade? när jag cyklade till tåget, störtregnade det och samma visa när jag skulle hem. nu sitter jag och försöker värma mig med annas dator i knät och kollar på project runway. riktigt roligt eftersom christian är så oslagbar, flera steg framför de andra. ingen annan förtjänar att vinna mer än han faktiskt.

idag på jobbet var det otroligt roligt och jobba, det är det alltid när man jobbar tillsammans med boutros (osäker på stavningen men det ska låta; "boutroås") anywho! vi sprang runt där tillsammans med jacob från nya zeeland. jag lovar att jag skrattade hälften av tiden med kommentarer som:
-"du ser ut som en docka. åhw gulligull och nypa i kinden."
-"du är snäll, tror jag, men du är en sån som skulle kunna göra riktigt hemska saker. eller hur?"
-"VAD HAR JAG GJORT MOT DIG? sluta skratta tycker det är taskigt att du skrattar åt att jag ser ut som en clown".
åhw, jag vet inte vem jag ska jobba med imorgon men den som väntar får se. hoppas att det är någon som jag inte ser helt jätte dålig runtomkring.


you know i always come for you


"det är bara tyg"




glasögonorm

jag kommer se så smart ut (!) otroligt. idag gick jag ner till dinsyn här i centrum och gjorde åter igen en synundersökning. jag tyckte inte den andra kunde stämma och istället för att köpa ett par glasögon som jag sen inte hade en användning för så prövade jag igen. och mycket sant, jag hade mer fel. brytningsfel på båda ögonen + någonting mer. allt jag höll koll på var hur mycket jag skulle behöva betala. men det blev inte så farligt. 2600:- tror jag det landade på, med synundersökning, 2par glasögon och reflektionshämmande behandling. jättenöjd! och nu kanske jag tillochmed kommer kunna förstå hur det är och se bra. man kan inte mer än vara lycklig. mina babes kommer hem redan nästa vecka.

 


en ny dag.

städning, check
duschning, check
ätit, check
fört över pengar, check
 
MOT OPTIKERN och köpa glasögon med lea, min partner in crime.


from yesterday.

åh, vad äcklig jag känner mig. en dusch skulle inte sitta fel men självklart fastnade jag här, igen. men detär väl såhär söndagar ska vara skulle jag tro? min diet har varit godis idag, endast, och ingenting och göra. ingenstans och vara. kanske inte så konstigt att man som människa går ner sig ibland. tror nästan man måste känna sig behövd för att överleva dagen.
var med anna i stallet också, en snabbis. tog med busfia som är dödsrädd för hästar och hade lika väl kunnat stanna hemma, enligt henne själv. man får inte alltid som man vill. börjar också bli orolig på att det inte blir något norge men hade jag inte ett jobbkontrakt i skjortan hade jag nog redan åkt. jag vill inte växa upp än och att knyta upp sig på ett jobb är verkligen att bli vuxen. ingenting jag drömmer om nu. herregud, vad håller jag på med? äh, inga bortskyllningar. innan jag somnar idag ska övervåningen vara städad, jag nyduschad och magen vara full.


stensöta.




godmorgon söndag.

har precis kommit in efter att lekt i skogen med kameran. har aldrig tid och ta kort när jag kommer hem på dagarna efter jobbet + att det är kolsvart så.. jag slog på stort idag och tog hur många bilder som helst så att det ska räcka om jag jobbar hela veckan. smart va? det är mycket roligare med en blogg som kontinuerligt har bilder, jag vet och jag försöker.
nu ska jag sitta här ett tag, retuchera och välja ut bilder tillsammans med min godispåse och glas juice. i'll be back!

ändrade planer.

..precis när jag skulle ta tummen ur rumpan och faktiskt ta och till icabestämmer sig linnea för att fråga om jag skulle med på bowling. what the hell? godis + hemmakväll ensam vs. bowling med folk? så det blev bowling dådå. så nu ska jag ner vid 21:00 snåret och spöa skiten ur kompisarna. wish me luck. måste fixa mig först dock. mot garderoben baby!

ska man orka gå ner till ica och handla godis? jag gör ett tappert försök.


give me a break, man

okej, inte en favorit dag i anettes liv idag och kommer inte gå till historien. mina leder is killing me today. de lyder inte ens lite, tillochmed nu kämpar jag med att få dem och ens skriva rätt, kanske borde ge upp. men jag har hört att det tydligen ska vara bra och röra på dem när det gör som mest ont. egentligen är det inte ens det som stör mig, utan att jag inte kan spela mina spel (vilken nörd har man nu blivit?) kanske borde försöka göra någonting annat som faktiskt är värt tiden? äta & städa tillexempel?

btw, nu i veckan. kanske på måndag ska jag gå till antingen synsam eller den andra glasögonförsäljaren och köpa glasögon för jag klarar inte av dethär nåmer. hade världens huvudvärk igår pga ögonen, såg ingenting och nu.. aa, gott folk. jag har blivit 90 år. här sitter jag och klagar om leder, ingenting och göra och synfel. va pinsamt det blev helt plötsligt.

hellå people.


fredag den 13:e och ingenting hemskt har hänt än (peppa peppa ta i trä!) faktiskt har det varit en riktigt bra dag. flöt på på jobbet, vi stämplade ut kl 15:00 och jag hade sällskap hela vägen hem på tåget också. ingenting och klaga på + att jag fortfarande är pigg och lycklig. inget jobb på måndag dock, men.. 3 dagar helg kan vara skönt också. det svider kanske mer när lönen kommer. nog om det!

nu sitter jag och väntar på lilla linnea och ceder som kan ta och ringa mig. spelkväll fo´sho (!!) med sebbe och carro med tror jag. vi måste bara hitta någonstans och vara eftersom här ska det tydligen vara fullt hus. och nu blev jag otroligt kissnödig. to be fortsatt eller vadå..? haha!


-

ber om ursäkt men jag måste fortsätta min koma.


"anette är du trött?" - trött? jag är helt förstörd!

lord have mercy. okej att jag inte känt mig högst upp på piggpinnen idag men vad är det som händer? kom hem från jobbet, lagade mat (världens godaste pasta om jag får be) och halvsomnade i soffan. halvsomnade? jag vaknade nu! 4,5 timme senare och hela världen upp&ner vänd. tycker inte om dethär. en typisk dag du mna bara får jobba och sova och jobba igen. volsvart när man åker hemifrån och kolsvart när man kommer hem. och allting jag är sugen på nu är saft.
tänka sig att jag fick panik för att jag varken hade bloggat eller hunnit spela bejeweled på facebook, när mamma väckte mig och jag såg klockan. om inte det är nördigt så vet jag inte vad.

favorit citat från jobbet idag: "du tino, sluta bråka. du ska på dejt med anette ikväll. och om du är snäll, då får du muffins!"

förstår egentligen inte det roliga. men tino och mattias kunde inte sluta skratta. vadå? muffins är ju gott? eller? :}


choclate rain

åhw, mysmysmys! lea åkte precis hem och vi två, tillsammans med stammisarna anna och bror har vi kollat på greys och so you think you can dance och proppat i oss godis och granatäpple. haha! det som förvånar mig varje gång är hur folk kan tro att dem är duktiga på att dansa när dem dansar sådär. alltså, jag tycker om och dansa, även om jag ser löjlig ut eller inte. men.. jag kommer ju inte ställa mig och förlöjliga mig själv i tv bara för att folk ska se mig. det är nog bara chansen att vilja se sig själv på tv och bli b-kändis skulle jag tro. i hoppet på ''det stora breaket'' som freaket som gjorde bort sig i tv? äh vad vet jag vad som pågår i deras hjärnor.
iallafall. jag kan inte sluta spela bejeweld. jag kan inte! herregud, hillfe slog mig precis med.. 80 000 poäng. hallå? aldrig. never. jag kommer inte somna fören jag klarar dethär. eller.. jag kommer inte bli lugn fören jag sätter honom och william på andra platsen. facebooks spel är farliga! varning.


det märks att man börjar få ont om objekt när bilderna börjar se ut såhär.




necklace.

mycket, lite till ingenting. halsband i all ära och jag är verkligen en sådan som köper och köper och så hängder det bara här hemma. självklart använder jag dom, misstolka mig inte. jag älskar halsband men.. jag ser folk på stan som gör en sån osmaklig mix att jag.. tappar lusten helt enkelt. jag satsar hellre på en helhet tröja, säkert kort.  men man kan alltid drömma.


fastnar alltid för nickelbacks trallvänliga sound.


ny låt från nickelback, hörde första gången idag och nynnade på den dagen i ända.


invaders must die.

pumpande electronic musik och ett lyckligt humör är knappast hjälpande mot den icketrötthet jag känner. jag vill inte sova, ysch! inte gå upp tidigt imorgon heller, men jobba vill jag. herregud! min lön kommer bli så otroligt liten i december men nu hoppas jag bara på att jag får stanna kvar, tills mitt kontrakt tar slut. för jag behöver verkligen varenda krona om jag ska kunna köpa dator och kamera+ objektiv och liknande. jag har redan kollat upp allting och är redo och beställa om pengarna rullar in som de gjorde förut.

har jag någonting annat roligt och berätta? faktiskt så tror jag att det är slut där. aa förutom att jag gick ut idag på baksidan, en stund innan jag åkte till lea, och skulle ta kort på baksidan när jag såg.. ett ljus. ett gravljus stod tänt på baksidan, helt sådär utan anledning. vem har ställt det där? inte mamma, inte pappa, inte bror (vad jag vet) och definitivt inte jag? någon som tycker att vi ska sörja någonting? lite spooky faktiskt.

g o d n a t t .


längtar redan tillbaka till sommaren, i mobilbilder.






dagens ha-begär.


jag har tappat andan. började kolla in konstiga modeller på skor när jag plötsligt hittade alla dessa. så otroligt äckligt snygga helt älrigt. med dessa skulle jag kunna rädda världen. märken från Marni, Fendi, Charlotte Olympia, Burberry Prorsum, Christian Louboutin, Mou och Giuseppe Zanotti.

Äntligen.

Jobbet ringde idag och jag jobbar imorgon. Nu kanske jag kommer komma tillbaka i gamla vanor igen. Just nu sitter jag hemma hos lea och snackar skit. Later!

jag måste bara fråga er vad ni tänker på när ni ser denhär?


detta sägs vara.. en glasprylnads träd. helt ärligt. är det någon som inte ser vad jag ser? vad liknar detta och vad skulle du säga om du kom hem till någon och så hade de en sånhär framställt på köksbordet? jag är helt tom från ord faktiskt.
detta är inte allt jag har hittat idag heller. tuggummi med prinskorvssmak, tandpetare med baconsmak, checklista; why i must have sex with you. låter väl som bra julklappar, intesant? haha.


it's an omen


jaha..?! vad händer nu då? inte riktigt svaret jag förväntade mig men ändå svaret jag visste att jag skulle få. vet inte om jag ska bli sur eller besviken men framtiden kommer väl visa om de gör som dem säger eller om de bara utnyttjar en för att de vet att man kan. soffan väntar


dethär är inte kul

måndag och jag sitter hemma. försöker samla kraft inför samtalet med min chef  och se vad som händer. men innan det ska jag hinna trycka in en tvätt i maskinen, ringa lea som moralisktstöd och gå ut med hunden och kanske knäppa något foto. äh, vi får se. jag är så förstörd för jag inte vet hur mitt liv ser ut just nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen.

adjö söndagkväll.


jag älskar doftljus.

pappsen, bror och jag åkte iväg och kollade på bio, sådär som farsdagspresent, och såg bröllopsfotografen. riktigt rolig ibörjan med klassskillnader och ett deprimerande värmlandliv. men.. allvarligt blev den bara mer och mer ''mjuk'' i hela filmen. skulle filmen fortsatt som den började skulle den faktiskt kunnat bli riktigt bra, men så var inte fallet. snyggt filmat dock med rörande kamera.
nu ska jag sätta mig och betala hyran för månaden, tända mitt nya älsklingsdoftljus och spela bejeweled. ljuset går jag runt och bär på överallt. det luktar så otroligt gott och ska brinna i 65timmar så det är ju bara och bränna på. ska nog ta och döpa det också; bertil får det bli. jag och mitt doftljus bertil mot världen. vi ska nu tillsammans slå williams rekord på facebooks bejeweled. det finns ingen som kan vara bättre på det än jag. inte en chans. noway.


farsdag


pappa&anette, los angeles 2008.


design.

jag fipplar hit och dit men blir aldrig nöjd. den är fel eller den eller den. kanske den!? helt seriöst. jag somnae inte fören 04:00 igår för att jag inte kunde slita mig från datorn. det ska väl inte vara så himla svårt tycker man? eller? ;s äh. frukostpaus behöver jag. (ps. farsdag idag, så ni kommer ihåg)

swing, swing, swing away into a world of madness.



"när du pratar verkar du jättedum och du är alldeles för ung"

en kväll som denna har jag verkligen ingen aning om hur man ska tackla. jag tänker, tänker, tänker och tänker vilket leder till att man kommer på alla misstag man gjort. hur skulle det blivit om man valt annorlunda? man är för trött och tråkig för att gå på festen som äger rum 30 meter bort men borde egentligen gå eftersom man gräver ner sig själv. det är inte lätt ibland alltså. om man nu inte verkar komma till lags med någonting som lägs fram som förslag, vad ska man då göra för att bli på bättre humör? man är ju inte mer än mänsklig men tråkigt är det och behöva oja sig över ett liv som inte ens är dåligt. förslag kanske?

vad vill du veta?

Är: fundersam, ensam och trött. Ger intryck av att vara: blyg ibland, konstig, bitchig och bestämd, har jag fått höra. Mår: kanske inte så värst bra just nu. tänker för mycket och känner mig för ensam. Ska: försöka ta vara på livet mer än vad jag gör idagens läge. Har: shoppat på ikea och spelat plump med linnea och ceder idag. Bör: städa och planera mitt liv. Kan: .. lika gärna sova istället för at svara på tråkiga frågor. Blir glad av: glada, spontana människor. Vill ha: någon och hålla om utan vad, varför och måsten. Skulle vilja:  ligga på en strand nu utan pengabesvär. Tycker om att: lägga mig i soffan med min hund, kolla på en dålig amerikask film och somna lätt. Drömmer om: att en vacker dag få flytta hemifrån, möblera och börja med det livet som jag vill leva. Längtar till: norge, om vi kommer dit. Fasar inför: att inte ha jobb de närmaste veckorna. Har ett brinnande intresse för: musik, människobeteende och ta foton på ingenting. Bryr mig om: människorna som gör mig glad. Trivs med: .. aa, hjärnan är blank på denna fråga. Känner obehag inför: sånt jag inte verkar kunna kontrollera för tillfället. Planerar att: försvinna ifrån bålsta, sverige och allt som förknippas med dethär. Bor i: ett hus, i "skogen" utanför stora staden. Skulle vilja bo i: en egen lägenhet i sundbyberg eller solna.Klär mig gärna i: jeans, linne, bekväma kläder eller bara en stor t-shirt. Äter gärna: sushi och naturgodis. Dricker gärna: thé, cola, mineralvatten. Tränar: absolut ingenting just nu. saknar baletten och saknar min drift. Tittar ofta på: serier på tv. Lyssnar ofta på: allt möjligt i musikväg. allting jag förknippar med minnen på ett eller annat sätt. Läser: modetidningar, endast, just nu. Prenumererar på: glamour, eftersom jag inte orkat säga upp medlemskapet. Idag: är det lördag, och jag sitter hemma. suck? Imorgon: söndag, och inte mycket händer väl då heller. Igår: ledig, mys och smörgåstårta med mina gamla boys. Nu: .. ja, nu? Vill se: en film som kan få mig att drömma bort i positiva tankar, för dethär var bara deprimerande. Vill göra: jag har faktiskt ingen aning. Glad över: jag är ensam hemma just nu och hinner tänka själv, utan någon annan. Arg på: att jag aldrig förstår vad folk vill, menar eller vad dem är ute efter. Stolt över: mig själv, mina val och sättet att tackla vissa punkter av mitt liv. Rädd för: att aldrig riktigt bli nöjd. Nyfiken på: hur andra ser på mig. Lycka: ..är underbart ja. Sorg: finns det för mycket av i världen. Älskar: vindern, ljus, brasa och julen. Hatar: ingen. den energin är ingen värd att få av mig. Äter: just nu ingenting. jag är så otroligt mätt. Sover: i en säng. helt okontrollerat överallt. Dansar: helst hela tiden. älskar det. ä-l-s-k-a-r. och då menar vi inte att dansa på krogen eftersom det är så opersonligt och tråkigt. min balett. Lever: för sekunden.

hej anette. nu far vi till ikea, damnit.

skillnad på skärpa och skärpa?! näfan!


güten mårgen

jag är ganska hungrig faktiskt. sätter mig här och spelar något fånigt spel bara för att slå en kompis som, måste, ha fuskat till sig poängen för det där är omöjligt! irritationen mot mitt jobb börjar bli ganska stor också. fan, ta dem att de inte ringde mig igår. jag måste jaga dem nu om jag vill ha en plats tillbaka. även att det var deras rekommendationer och ta ledigt. idioter.
nu tar jag mitt smearsle och går ner till soffan. frukost, teckna och korsord, som vanligt. lovely. catch you later.


några promenixbilder hinner vi nog med också.




fredagen.

städa som låg på listan hann jag inte med det minsta. mamma kom över på besök och fika idag efter storbråk och nu försöker vi väl reparera det som går. trevligt iallafall även fast jag känner mig som en mamma åt både henne och far. ack!
jobbet är jag äckligt sur på just nu. jag har inget jobb på måndag men det kommer verkligen inte hålla länge eftersom jag kommer pusha dem tills jag får jobbet tillbaka! jag ska jobba och jag SKA ha pengar oavsett om dem vill ha mig där eller inte. haha! nog.
långpromenix med hunden hann jag med också, x2 tillochmed. jajamensan. nu bär det istället av till Mr. F på återträffsliknande kväll med my guys. puss


världens snyggaste snusktröja.


hej.

yttligare en kväll i tvsoffan och en johan falk-film. lea, bror och brorflickvän. faktiskt riktigt avslappnande och veta att man inte behöver skynda sig och göra matlåda, sätta på klockan eller gå och lägga sig.. aa, för en timme sen. jag kan stiga upp när jag vill imorgon med. kalasbralla! nu blir det pums i sängen, tidning och någon dålig serie som går vid denna tid. åhw! ska nog passa på och tända mitt nya doft ljus också. så vinterkänsla.
go'natt

i'd pull a sunshine story in the pouring rain


en promenad med hunden idag eftermiddag på min lediga dag. det snöregnade som bara attans men.. det såg ju mysigt ut innifrån iallafall. jag och pappa, som team2, åkte till vetrinären idag och tog spruta nummer 2 för hennes livmodersinflammation och förhoppningsvis kommer hon sluta blöda som hon gör nu. det ser både otäckt och ofräscht ut. hann också klart med min lilla teckning. inte världens snyggaste, världens längsta hals och inte de minsta likt orginalet men.. what the hell? orkar man inte så orkar man inte! :}

en fin kärlekssång sådär i höstmörkret.



snygga, jävla idiot!

sånahär saker gör mig lite mer än sur. jag shoppade som en galning igår. inga roliga saker alls utav hudvård från apoteket, vinglass från åhléns, tidningar och sushi. allting gick på runt tusenlappen och nu när jag skulle ta upp mina vackra glas.. var skiten helt sönder. jag har inte stött i någonting och gick med de där glasen 5 meter från allting de skulle kunna tänkas slås i. (chansen finns ju att någon har pajjat den här hemma också. som vanligt så står man inte för sänt här.)
men egentligen får jag skylla mig själv, om det var någonting den slog i. jag hamnade i trans när jag stod i kassan eftersom kassören var så otroligt het! så jag hade inte ens tanken att säga till att jag inte ville ha dem i en plastkasse med tunt papper runtom. jag tar detta som en lärdom. folk borde inte få komma undan med snyggt utseende. fy skäms på er!


min babygirl

en dag som denna får man känna att man lever. tejpad tå (eventuell spricka), 2 inflamerade nagelband, svullen och ingen känsel i höger handled och skärsår från kartonger över hela mig. jag ser ut som ett psykfall och känner mig som ett också. allting här är bara ett stort kaos och därför bad jag också om att få ledigt från jobbet imorgon och på fredag. man måste hinna ikapp med sig själv också.
igår var ingen rolig dag och idag blir det väl inte bättre. min lilla bebis har fått livmodersinflammation vilket betyder att vi hittade henne, när jag och bror kom hem igår, i en pöl med blod. hon fick åka in idag och medicinerades och ska förhoppningsvis bli bättre. vilket jag absolut hoppas eftersom jag kommer inte klara mig utan henne. min älskling.

resten av kvällen ska bestå utav tidningar, tv och mys i soffan.

familjen kaos

[en massor av skit, observera]
tacksam? tacksam för vad?
offra? offra för vad?
önska? omöjligt.
om du skulle förstå hur sur jag är. hur mycket det kokar i mig just nu. vi ska inte må dåligt över vad som hänt. DU sa att allting skulle bli bra efter dethär, du lovade. du är omogen, tveksam, löjlig och orealistisk. vi bryr oss om varandra och agerar därför efter det också. vi ringde dig, om och om igen. ändå gjorde vi fel. erkänn nu att du aldrig blir nöjd. erkänn nu att du aldrig kommer kunna tåla någonting vi gör.
hur bra mår man när man alltid hamnar i en krigszon som inte går och tackla? varje gång man träffas så lämnar du samlingen förbannad, ledsen eller irriterad för någonting du själv kommit fram till. du hittar på, du grubblar och du kommer aldrig bli bättre än såhär. efter en sånhär dag, ett sånthär problem. har jag lust och bara lägga ner och klippa banden som fortfarande kvar.


måndags-kvälls-syssla.


inte ens jag har gjort bort mig så mycket någon gång. DÅ har man gjort bort sig påriktigt.

extremt sen updatering och nu ska jag ligga i sängen och halvsova egentligen men jag måste först bara berätta en händelse från dagen. jag har varit så vimsig och snurrig efter det, imorse, så att jag var tvungen och sova när jag kom hem för att varva ner. såhär gick det till iallafall, lev er in i stunden:
- anette går in genom porten till jobbet, hälsar på receptionisten och vandrar trött vidare genom nästa dörr och upp mot trapporna. tänker: men.. jag stämplar nog in efter jag varit uppe vid skåpet och går förbi plåtdörren intill lagret. hinner ungefär ta ett steg upp för en trappa och få ögonkontakt med en 20årig kille på lagret (som jag aldrig snackat riktigt med) och så gör anette en STÖRTDYKNING (!!) hinner göra en snygg snurr och hamnar på något sätt på rumpan med fötterna rakt fram. killen blir helt paff och jag utbrister: "HAHA!! visst var den snygg?!" vilken jäkla idiot.
jag tänker väl inte mer på det förutom att det.. var ju faktiskt lite pinsamt sådär nära en människa man inte känner. jag byter om och går in på lagret då helge kommer springades mot mig och skriker: "Anette, gick det bra?". inte ens jag fattar att han menar fallet i trappan eftersom han inte var där. men sen klickar det. ALLTING HAR HAMNAT PÅ VIDEOKAMERAN!  5, lagom attraktiva, killar lyckades snappa upp mitt fall in action och vrålgarvade. ja, jag kan ju säga såhär. hela lagret hade riktigt kul och jag.. aa, jag bjuder väl på den. nu ligger tillochmed min klumpighet som bevis på jobbets dokumentation. ajaj.

nu ska det bli andra bullar

jag har bakat bullar. min guitarhero gura är sönder. jag har hittat både boende och jobb i norge, sökandet kvar. jag har en otroligt lust och åka och shoppa. orkar inte jobba imorgon. och så har jag även klippt lugg.


söndagsdag som dag. halvsovandes i soffan. tvättat en halvtvätt, letat jobb i norge för det närmar sig, drömmer mig bort till en annan värld och deprimerad för veckan som kommer. varje söndag är sig lik tycker jag. inget speciellt och ingenting tråkigt. allmän neutral dag minsann, fast idag festade jag till det och bakade tillochmed bullar som blev så otroligt misslyckade. misslyckade och goda.

dethär med andra bullar vet jag inte riktigt. man har bara lust och börja om någonstans. antingen med sig själv eller garderoben man lever i. ibland vill man bara förändras och ta nya steg men det är inte alltid så lätt tycker jag inte. skit it. tror allting jag behöver är motivation och motion! jag kommer seriöst bli större om jag inte börjar tänka på vad jag äter. jag har gått upp 4kg, faktiskt! DEN DU!! blir nog en och en annan intensiv promenad framöver.


detta var länge sen

Personlighet? jobbig, konstig, all-over, partypooper, fantastisk och helt anette-ig över det hela om man nu kan kalla det så? En miljon kronor, vad skulle du göra? köpa min dator + kamera, ett ton kläder, fortsätta jobba, dra till norge, komma hem och vara lycklig livet igenom. Är du på dansgolvet eller i baren på krogen? jag är en av båda. beror på både humör och vuxensaften som slinker ner. Bär du glasögon eller linser? BÖR använda glasögon men gör det inte. går istället envist runt med huvudvärk och kisande ögon. Fuskat på prov i skolan? skojar du? en period i skolan var fusk det enda jag gjorde (genom konstiga metoder som dra streck och rita prickar på handen.) om man nu kan kalla det fusk, mer hjälp? Vill du gifta dig? tror inte på gud, tror inte på livslångkärlek så det blir nog svårt. men älskar jag någon som vill så offrar jag mig mer än gärna. Vilka länder har du besökt? USA (los angeles), skandinaviens alla hörn och Spanien (lanzarote). Bra på att laga mat? jag är faktiskt killing på att laga mat, enligt mig själv. Vad tycker du om rökförbudet på krogen? bra! varför ska man behöva stå i ett moln av cancer och prostataproblem ofrivilligt en hel kväll. jag är inte en ängel själv men.. ändå. Vill du gå ner i vikt? absolut inte. men jag skulle däremot inte ha någonting emot en eller en annan muskel här och där. mer tight kropp kanske. Tycker du om sushi? jag och sushi har haft ett hemligt förhållande sedan jag var 12 år gammal. Har du varit deprimerad? en och en annan tår har väl fallit. men ingenting som gått i överdrivt och bekämpats med piller eller liknande. Morgon- eller kvällsmänniska? kvällsmänniska! ingen vill träffa mig på morgonen. jag är ett monster. Tror du på livslång kärlek? som tidigare sagt, nej. drömmen finns väl fortfarande där (samma som att det finns liv på mars) men jag tror inte den kärleken finns mer än i drömmar. Kan du alla orden i nationalsången? allvarligt nej. versionen jag kör med involverar en fet ko. haha! Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? inte kollat på så många nya filmer. får väl bli en av johan falk filmerna dådå. bäst? njä men.. aja. Favoritpizza? hawaii eller opera. Chips eller popcorn? ysch! chips dådå.  Vad var det senaste du handlade? allmänt sådär var jag nere på ica för några timmar sen och köpte mjöl, jäst, mjölk och smör. Har du kräkts offentligt? på en offentligplats på nattetid då inga folk var närvarande. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken? jag skulle aldrig vilja bli mångmiljardär eftersom jag skulle inte kunna lita på någon. om nu beviset till den sanna kärleken finns skulle jag hands down välja den. Tror du på kärlek vid första ögonblicket? "jag tror inte att man kan bli kär vid ett ögonkast. men man kan nog bli jävligt kåt" -anette för ett par år sen vid samma fråga. Kan man vara vän med sitt ex? en fråga jag inte ens tänker försöka svara på. Hade du mycket hår som liten bebis? jag hade extremt mycket, kolsvart, som stod åt alla håll och kanter från första dagen jag såg ljuset. Vad är du tacksam för idag? jag är tacksam för mitt jobb, mina vänner och mina egna egenskaper. A, B, C, D, DD bh-kupstorlek? pinsamt värre. jag har myggbettsstorleken. räcker inte det? Favorithögtid? julen, julen, julen och julen. Hur ser du dig själv om 10 år? förhoppningsvis utbildad åt något håll, glad, självständig och älskad. Vad tycker du om att få? spontana kommentarer och en och en annan passionsfrukt. Meddelande till dina vänner som läser detta: har ni seriöst ingenting bättre för er? haha! S K Ä M S ! !


happy-motherfökking-halloween

okej! nu ska jag förklara en sak för er. ska man till en fest där gruppen är intern och man känner i princip bara dem som har festen ska väl det förgudsskull inte vara så svårt och hälsa på dem som är nya? hur fula, konstiga och otrevliga de än verkar. man går fram, säger sitt namn och vill man avancera kan man tillochmed le. tametusan! det är inte kul och sitta där i ett hörn så folk skrattar om gamla minnen och andra folk de känner. självklart alla har vi gjort det någongång men.. jag tycker det är extremt tråkigt och jag tappar suget direkt. vill bara hem och sova i princip. så jag ger er ett tips. hur blyga, tråkiga, ointresserade eller upptagna ni än är. var den stora personen som hälsar in nya, det kan inte vara så svårt och förstör inte din kväll mera.

RSS 2.0