världens jobbigaste tid.

det suger till kraftigt i magen och jag har faktiskt ingen aning om det är för att jag är hungrig eller spänd. nervös eller fortfarande väldrigt stressad. igår kl 20:22 kom jag in med tågetfrån göteborg och idag, kl 09:00, ska jag åka till arvika festivalen. mina kläder hann nästan inte torka, hela jag var helt galen igår. kastade mat, skrek, grät, tappade bort kläder, vädrade, fixade, packade, tyckte synd om mig själv och snodde saker jag såg framför mig. det känns faktiskt inte så bra just idag. men jag hoppas att allting kommer att lösa sig när farbror snefan kommer och hämtar mig. för på söndag ska jag komma hem igen.

metaltown var hur kul som helst. bra band, galna människor, festival stämning och en riktig sovplats. hur mycket bättre kan det bli? camping känslan kommer ju denhär veckan istället.
stod längst fram på både disturbed och mansons konserter och fick stå ut med både den ena trynträffen till den andra nypet i röven, flåsande nasty människor i örat och människor som bokstavlingen hängde på mig. men själv blev man ju kungfupanda när man skulle försöka rädda lilla alicia (egentligen är hon väl inte så liten men.. ändå) som bara stod där och kollade på när jag och micki boxades, knäade, puttade och misshandlade folk. tänk att tillochmed lilla sketna jag tacklade en kille så bra att jag fick tummen upp av vakten som stod och gav ut vatten. hahah, herregud! ojoj. bilderna ligger just nu i mickis kamera som inte kommer komma upp fören jag kommer hem, eftersom hon heller inte har någon dator och drar sedan som ett skott ner till italien (de svinet) fast varför klaga nu när det tydligen blivit solsemester här hemma. ska försöka pressa på arvika också.. hur jag nu ska lyckas med det.

packningen ska kollas igen, handla det sista på ica precis när de öppnar och klä på mig är väl det jag satsar på att lyckas med de närmaste minutrarna. wellwell.. see ya when i see ya!

imorgon suger.

.. där rök planerna om att köpa en mp3 eftersom.. aa, mitt färdmedel fungerar inte längre. och födelsedagspresent och jag.. SUGER :(

planer för närmaste dagarna.

har utstått mina hemska, tråkiga och sega dagar nu så nu är det dags för någonting nytt och roligare. iofs, börjar allting på torsdag men ändå. imorgon äre väl inte så mycket planerat utan det blir väl ungefär som idag (hälsa på linnea på jobbet och sen ligga på stranden resten av kvällen) imrogon blir det däremot mp3köp. jag kan bara inte sitta där på tåget och halvdö i några timmar. vi måste göra någonting åt detta. så musik blir lösningen när jag har cyklat över den jag hade sist., rip på den.

anledningen att jag på torsdag åker iväg är detta: METALTOWN. sen ska jag också ner för att hälsa på micaela jättemycket. vi ska springa runt där och lyssna på exemplevis marilyn manson, disturbed, slipknot children of bodom, opeth, the haunted, meshuggah, trivium, dragonforce, dead by april & pain. i götebprg kommer jag stanna fram tills på måndagen. sen på tisdagen, direkt efter, är det meningen att jag ska till....
 
..hellyeah! sen om jag hinner har jag ingen aning om fasktiskt. jag hoppas bara jättemycket. annars kommer det väl få bli sista minuten på onsdagen. vi får se tycker jag. efter den veckan kommer jag väl vara lagom.. slut. så då hoppas jag att jag får vila innan jobbar veckorna kommer 30. 31, 32, 33 och eventuellt 34. woho! life is rooolling on thi rivöööhr.

midsommar @ östermalm, skansen & with the guys by night





försöker lära killarna teckenspråk. nicklas, sebbe, ken och sovande henke.

fel?

varken dagen eller humöret har varit på topp och jag känner bara att jag ska gå och lägga mig i koma ett tag. det finns inget och göra, alls. en riktig emotionell dag idag. ingenting klickar. vill bara här ifrån samtidigt som jag inte vill se en annan släj i ögonen.  hade velat veta vad jag skulle göra nu efter sommaren. stabiliteten är ganska mycket jätte borta. känner mig bara som en degklump. sen gör det ju inte saken bättre när saker händer omkring äns om tär så mycket. jag borde ta en promenad.

berätta nu för mig om jag har så fel?
har man bestämt dig för att sparera familjen finns bara ett svar: göra det helhjärtat! man kan inte dutta, man kan inte ''snuttigulla'' för det fungerar inte så. det är svårt för alla, även om man inte vill ställa sig i en folksamling och säga det. det är några, några utvalda människor som vet allting om mina känslor i det hela. alltsåg hur jag känner ocensurerat. jag har inte lust och vara psykolog för varken mamma eller pappa men ändå vänder sig alla till mig. ska jag vara den som löser allting? i helvete heller. har jag så vrängd syn på vad som är äkta?
man kan inte komma tillbaka hit och tro att allting ska vara som vanligt. man kan inte, det första man gör, är att skälla ut alla i huset. börja rätta till fel och börja städa som du en en gång gjorde. det är inte ditt hus längre och jag orkar inte med såna kvällar som idag. vi låtsas att allting är som vanligt. alla är hemma. är jag den enda som ser felet i vad ni försöker göra? det ni försöker visa för alla andra. ett sånthär stort steg är svårt för alla och ta och vi hamnade i kläm. men saken blir inte bättre med sms som totalt trycker ner min dag, meningslösa agg, dåliga attityder, försöka rentvå sig själv och förstöra verkligheten med att leva i en drömvärld. ni tog ett beslut. fullfölj det då för jag orkar inte sitta med ett fejkat smile och låtsas att allting var som många år förut.

rubrik

tråkig dag, ont i halsen, halvbantandes eftersom jag inte kan äta någonting förutom glass typ. pyjamasparty hela dagen faktiskt. och filmkväll nu igen när det närmade sig natten. det blev the dark knight på blueray idag igen. så jäkla insane och goodigood film. kolla på den om ni vill vara roade i några timmar.
imorgon blir det lunch med mamma och bror på djurgården och kanske något annat äventyr. grillning på middagstid men finns det någonting och göra närmare kvällen så tjohojta till. kisskiss (inte kiss som i kiss och bajs, snuskon)
go'natt.

..som en dans på roser

satte mig vid tvrutan med en kopp te mot min kämpande hals och kollade på so you think you can dance. man blir så inspirerad, glad, ledsen och känslosam på samma gång. inte bara för att det finns personer som dansar som gudarna själv, utan att jag saknar dansen så mycket. det är en pina och åka den där 1,5 timmes resan fram och tillbaka till baletten varje gång (ja!) men det är så värt det. pengarna också. man klagar, stönar och orkar inte när man väl ska upp på cykeln och jonna iväg till pendeln. men när man väl sitter där börjar man tänka på stämningen, pianot och att allmänt lära sig. det finns ingen bättre känsla än när man tränar, tränar och tränar och tillslut sätter en kombination/hopp eller liknande felfritt. helt amazing. det går inte ens och förklara i ögon som folk aldrig kommer att förstå.

såg en kille som stormade hela tvrutan när han dansade och man kan bara inte låta bli och ställa sig upp, stretcha lite och göra lite balettmoves. hoppade runt i hela huset som en liten galning ibland gör. börjar i mitt huvud lägga upp ett nytt träningsschema som ska gälla såfort jag blir frisk. ibland är allting vi behöver bara en liten knuff. jag är samtidigt förbannad på mig själv att jag inte fortsatte på baletten, hiphopen eller jazzen jag gick på som mindre. men.. man gör som sagt många fel i livet.

mobilbilder





singstarkatastrof.


denna låt med en slemattackerade bihållor och en allmänt skadas sångröst annars. hur mkt sämre kan en kväll bli? självförtroendet sprang iväg i panik.

nu ska jag berätta en sak för dig

.. jag har blivit en jäkel på guitarhero, NOT. jag spelar och spelar och spelar och kommer ingentans. känns som om jag bara blir sämre och sämre. är det ens möjligt? jag skulle väl kunna tänka mig att med mig är allting möjligt. mandius var precis här och himlarsgudar vad vi rockade loss. visseligen lite halvdanna uppvisningar. men vi dansade, headbangade, spelade och allting på samma gång. var verkligen som små barn igen. vi gav oss även på (med våra nya fans) singstar med pappa&bror. sjöng och lyssnade efteråt. heartbreaking. vill man ha en anledning och ta livet av sig eller bli djup deprimerad ska man göra precis det. vi kanske inte heller valde den bästa låtren och sjunga heller, shakespear's sisters - stay
och där gott folk har ni precis vad jag har geekat nu när jag har varit sjuk. jag har försökt spela andra bilspel men krockar KONSTANT. det är ungefär när jag spelar grand theft auto IV:
*gas* .. nej. KRASCH. *back* där stod en osynlig stolpe. *brummar iväg* allting går hyffsat bra tills anette kommer åt den där satans grejen på kontrollen som sticker upp och man svänger på och flyger in i motsatt bil och ligger kvaddad ett tag. *gasgas* ..helvete KÖR PÅ GUBBE + ramlar ner för stup och dör. the end

jag hjälpte förken roo på golfbanan idag, med min vackra slemsång och ändlöst snorande. krockade rakt in i en flagstång gjorde vi också. och nej, det var inte jag som körde. 
jag sitter lugnt och fint och skriver sms och helt plötsligt flyger jag fram (man har alltså inget bälte i den) och gallskriker. amanda kollar på mig som om jag precis skitit på mig och säger: oj? haha!. jäkla galenpanna.
sen bar vinden också av oss till donken, bara sådär. jag säger bara marängswisch. mummalillagumma. prövade också deras nya lilla hamburgare som hette little mexican tror jag. den kostade 22:-?! okej, för att den var ooooootroligt himelsk god men.. den var lika liten som en cheeseburgare och innehåll väl egentligen inte mer heller. hur mycket kan den såndär ihopslängs slaskboll kosta och göra, egentligen? 2:- donken tjänar väl lagom bra med pengar iallafall för att kunna sänka priserna, tycker jag iallafall?
                               på hemvägen kunde inte ens amanda dricka kaffe. den exploderade motvilligt, och amanda både spottade och dreglade ut kaffe åt alla håll och kanter. den enda gången vi inte spillde kaffe var när vi fruktade för livet och höll på att krocka med min granne i korsningen. jag bara blundade och vände bort huvudet och märkte att ingenting smällde. hade kanske varit annorlunda om chefen själv hade suttit vid ratten?

oj.

jag skäms så, studenten!

studentdagen 12/6. dagen då jag blev arbetslös (mja eller snarare på natten) dagen gick till precis såhär:
10:00 - champangefrukost
då satt hela gruppen runt ett bord och började signera mössorna, äta jordgubbar och dricka alkoholfri chamange. kort tog också, liksom det sista kortet som BF3 som vi också fick senare i betygen. jag sprang då runt i en genomskinlig klänning och.. aa, skämdes rätt bra. har ingen aning om hur jag tänkte eller vad jag tänkte med.
(någon tid) - rektorns avslutningstal
sittandes i aulan och stipendium ska delas ut, bokstependium och pengar. och nästan alla började gråta när en kille började spela på piano, the river flows in you. kilen var så himla talangfull och helt galet spelat. tillochmed jag började gråta och det brukar faktiskt inte hända.
14:00 - utspringet
ojojoj! vi fick reda på att vi skulle springa först. vilket skämt. världens minsta grupp på typ 9 personer springer först. riktigt töntigt. men vi peppade upp rätt bra med sånger och visselpipor. det hade varit uppehåll hela dagen fram tills 1 min innan vi skulle springa ut. då började det ösa ner. i en genomskinnlig klänning - i regnet. hahaha! ibland är man smart.
det var faktiskt den bästa dagen i mitt liv, utantvekan. ett stort puss till alla studenter!
runt 15:00 kanske - flakåkning
det spöregnar ner och vi hoppar runt, blåser såpbubblor och det ena med det tredje. jag fick blommor och stod och hoppade både med folk jag kände och aldrig sett förut. synd bara att det är runt sista gången man ser de (?) kanske.

ingen aning om vilken tid - hemma
mat, sluddring, presenter, playstation, vicko, josse, martin, alex, anne, anton, boel, inge, micki, micke, daniel, alicia, petter, david, anneli, julia, tea, maja, olle, patrik, anlo.. aa , och alla andra som var där. (och favoriterna jennifer&lotta) 

22:00 - slutskiva
PARTY. heeeeeeeeeeemska bilder som jag aldrig vill kolla på igen. hahah! seriöst. jag har hittat så hemska bilder nu att jag skäms så. jag ska gömma mig för kameran nu och för alltid!!


foto: johanna ågren


foto: johanna ågren


foto: johanna ågren


foto: micaela abreu
det är såhär man ser ut efter ölregn, champangeregn och vanligt regn när man åker flak. fintfint, mycket fint! haha! orden är NOLL!


mobilblogg från feber

Okejokej! Ni får hata mig eftersom jag vet inte hur många dagar jag låtit datorn stå. Jag har fått ett playstation vilket betyder: noll vid vid datorn. Allt man behöver finns ju sedan här nere! Jag sitter iallafall med en paradiseask, obegränsat med läsk, feber och guitar hero. btw, JAG HAR TAGIT STUDENTEN!!! bara det är en anledning till varför bloggen varit mindre intressant. Fasiken! Får skriva mer imorgon. Detta kan inte vara bra för mobilräkningen.

snabbuppdatering

klänningen är lämnad
partytältet till fredag är uppsatt
partytältet är också rengjort
planterat i rabatterna och krukor klart

& nu ska jag hem till mr.F och spela wii, käka allting innehållande socker och sitta uppe halva natten, trots att jag inte sovit någonting sen i fredags. man ska pressa sig tills man inte klarar längre och nu.. äre ju faktiskt bara 3 dagar kvar. fullt ös - arbetslös?  eller vad är man säger?
kläder måste jag också köpa, massor och massor. det sa inte vara så svårt efter fredag kanske. har jag tur så får man väl en liten slant och resten får komma från undangömmor. ALLTING ska bli nytt, igen. skor, jeans, byxor, shorts, tunikor, linnen, hoodies, brills osv. allt du kan tänka dig! jag kommer bli så lycklig.

ojojoj!! nu är min taxi här. trudelluuuututututut!! kisskiss

grönalunddagen

tove har hittat sina bilder nu och lagt in dem på ansiktboken och nu tänkte jag dela med mig. för övrigt har jag pratat med hon som vi fick jobbet utav och sa att de hade fått otroligt bra komplimanger över oss assistenter så allting fel gjorde vi absolut inte. man improviserade lite och fixade lite. roligt var det!
jag och tove satt tillsammans med erik vid registreringen vid bokstäverna J-K (efter efternamn) och kryssade för folk som, inom tv4, var inbjudna. Vi placerades vid jättefina bord precis vid ingången. mycket roligare jobb än detta får man leta efter. hoppas verkligen vi kan få hjåälpa till fler ggr.
precis i början var humöret uppe och vi satt och sjöng och hade kul. tillochmed ett par tjejer som hade tappat bort sin pappa kom fram till oss och visade upp numret som pappa hade skrivit på armen. hur söta tjejer somhelst och riktig rädda. skulle ju bara veta själv hur de skulle kännas om man bara var 6år.

amanda var vid ingången tillsammans med clownen istället. jag tror de delade ut runt 3000 ballonger. jag var nästan glad att jag satt still hela dagen trots att hjärncellerna slutade fungera efter bara några minuter. ät frukost innan nästa gång, tack!

alla dessa och några till gav vi bort. tror vi prickade av runt 400+ personer. det är många åkband och många avkryssningar vill jag lova. tacka gud för mer drickorna vi fick.

fanvadviktigt.

1. Hur gammal är du om fem år? 23, turning 24.
2. Vem var den sista du träffade? min bror
3. Hur lång är du? 161,5 cm lång
4. Vilken var den senaste film du sett? 50 first dates
5. Vem ringde du senast? viktoria.
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "jättebra! Jag börjar 13:00 på torsdag så det blir bra. puss"
7. Vad är dagens planer?  lämna balklänning, äta mat och somna i god tid.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? sms med en människa jag inte riktigt känner, annars ringer jag ganska vilt.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? skilda
10. När såg du senast din mamma? idag, när jag cyklade hem på min racercykel.
11. Vilken ögonfärg har du? blåa, med lite grön och grå i.
12. När vaknade du idag? runt halv 9

13. Har du någon gång hittat en katt? hittat & hittat? Jag har nog aldrig riktigt kollat om katten är försvunne. men katter har jag sett.
14. Vilken är din favoritplats? landet, utan tvekan
15. Vilken plats föredrar du minst? just nu: skolan
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? lycklig, stabil ekonomi och världens bästa socialakrets.
17. Vad skrämde dig som barn? mörker och troll i skogen
18. Vem fick dig att skratta senast? ingen aning. skrattar väl lite hela tiden, men inte sådär på riktigt på ett tag.
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? har några från pappa, men för ung är jag nog.
20. Har du stationär eller bärbar dator? stationär, önskade mig en bärbar i studentpresent *hoppashoppas*
21. Sover du med eller utan kläder på dig? utan. men aldrig totalt näck.
22. Hur många kuddar har du i sängen? bara två stycken
23. Hur många landskap har du bott i? 1, tror jag. jag är inte så insatt i geografi.
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Ohja.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? som en vanlig människa. skor utomhus, strumpor inomhus och barfota i gräset på sommaren.
26. Är du social? ja det tycker jag. kan däremot bli otroligt blyg om jag inte känner mig välkommen eller trygg.
27. Vilken är din favoritglass? chokladchokladchoklad.
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? stå och le i 2 dagar i sträck
29. Tycker du om kinamat? aa, men thailändskt är nästan bättre.
30. Tycker du om kaffe? så gott.
31. Vad dricker du till frukost? smoothie/shake eller juice.
32. Sover du på någon särskild sida? beror på plats och humör.
33. Kan du spela poker? OM jag kan!
34. Tycker du om att mysa? ja, självklart. myskompis sökes?
35. Är du en beroendemänniska? beroende? nej, av vad?
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? inte känner men jag har hört talas om folk.
37. Vill du ha barn? självklart.
38. Kan du några andra språk än svenska? engelska, teckenspråk, minifranska, microtyska och swängelschka.
39. Har du någonsin åkt ambulans? nej.
40. Föredrar du havet eller en pool? pool, jag är skiträdd för hajar av någon anledning.
41. Vad spenderar du helst pengar på? kläder och nyttosaker. pengar flyger hit&dit  på mat och godis också.
42. Äger du dyra smycken? ärvgods av min farmor.
43. Har du någon gång testat narkotika? aldrig.
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? syltmacka. blodsockret var nere i golvet.
45. Vem är den roligaste människan du känner? känner många. alla lika speciella på sitt sätt.
46. Välj ett ärr på din kropp? knogen. har alltid haft den, ingen aning om vad den kommer ifrån men den.. finns bara där.

47. Vad har du för ringsignal? någon simpel från telefonen själv. orka lägga ner tid?
$48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? hela garaget fullt. jag va så jäkla söt.
49. Flirtar du mycket? tydligen.
50. Vart togs din profilbild för din blogg? har ingen, darling.
51. Kan du byta olja på bilen? jaharå.
52. Har du fått fortkörningsböter? inte än. vi väntar och ser.
53. Vilken var den senaste bok du läste? "de oskuldsfulla" hemsk!
54. Läser du dagstidningen? om jag sitter på tåget eller hittar en så, visst.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Glamour, för man fick gratis grejer :$

56. Dansar du i bilen? Alltid! Hoppar upp&ner och kör någon slags tipptappimitation med händerna.
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? bandit rock
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? krafsade? skrev eller vadå?
59. När var du i kyrkan senast?  HAHHHAHAHAHHAHAHHAHAAHAH!! .....ha! vilket skämt.
60. Vilka personer utmanar du? alla.


light on - david cook




ursäkta? - du är ursäktad!

sitter och kollar på studentpresenter till amanda och viktoria och temat jag har gått in totalt för är: ONÖDIGT. jag kommer alltid vara den, liksom min mormor, som handlar allting på skoj. ingenting annat är väl kul? det kommer bli presenter för att jag inte kunde komma på deras student + att tjejerna faktiskt har tagit studenten! hoppas bara de inte kommer lacka för detta är verkligen grejer som..  aa, jag aldrig annars skulle köpa. ni får de på fredag på min mottagning!

annars idag: skola (skolkade idrotten), ögonshoppade, prövade nya marabou (mums), åt middag med familjen på turhuset, hittat lite ny musik.
ojoj:  jag glömde ringa om att lämna klänningen. kan kosta pengar?
yesyes: jag har tappat rösten, totalt nu. hahah! så fränt!
sittställning just nu: höger ben å bordet med nästan liggande ställning och vänsterfot i papperskorgen.

balbilder, 5juni 2009







"direkt inflygna från stockholm."

såhär kan vi ju inte ha det. hur mycket har ni fått läsa nu. nada! ickeicke. och inte balbilder har jag heller lagt upp. otroligt va slö man ska vara innan allting roligt kommer kan jag ju sitta och klaga på min hals som totalt har blivit massmördad av någonting/någon. kan vara för att jag skrek mina lungor ut på insane idag, även på andra karuseller som var mindre seriöst. (både jag coh tove skrek som dårar på kvasten men.. haha. hur läskig är den då? synd om folk som trodde vi var seriösa) men insane, var ganska så insane för jag höll på att skita på mig innan jag skulle sätta mig i stolen. bältena man skulle ha på sig var gjorda av tyg? hur lätt kan inte det gå sönder kanske? lite skakig blir man ju.

iallafall. dagen började med att vi åkte 06:40 tåget mot grönalund där jag, amanda, tove och erik skulle jobba idag som evenemangassistenter. (skriva in alla som kom, besvara  frågor, blåsa ballonger, dela ut matkuponger och åkband till samtiliga) riktigt bra gick det, sol och värme. hur mycket kan man klaga? + att vi fick gratis åkband. HALLELUJAM
OMENT!
riktigt roligt tycker jag minsann. let's do it again sometime.
kom hem i lagomfin tid och har sen dess bara brummat runt i raggarfiestan (brors bil). röstat har jag också gjort. därmed en riktigt plikt i demokrati. haha! så duktig har jag varit idag. jobbat, röstat och slappat. och jag är helt seriös när jag säger att jag är så trött i både kropp&knopp att jag är nära på att svimma.


detta var inte ens hälften.

prom

måstge skrive detta innan jag somna, detta var en av de bästa grejerna jag varit på. maten sög (jag menar potatiskaka?) men ingenting annat kan jag klaga på. jag knockade ceder, dansade non-stop med lea, tove, tina, therese, millan och sophia. you name it. har jag glömt någon så sorry.  nu äre fan inte mycket kvar än att sova. natti..

..såhär blev naglarna. louise är ultimat bäst (hjärta)



ojhjälp.

uppdaterningen ska bli så satans sen hela tiden. jag har så mycket och göra på dagarna att jag inte har tillgång till dator. idag vaknade jag inte ens, fick bara springa till skolan om jag ville få en balbiljett och betala för studentflaket. det var bara och flyga upp och å ringde ekesand och utnyttjade honom att skjutsa mig till skolan så jag skulle hinna, jäklar!
hann iallafall. balklänningen skulle också hämtas & naglarna skulle fixas. just nu kan jag nästan inte ens skriva för att naglarna är så långa om itt tangentbord är så tajt mellan knapparna.
huvudvärk har jag också. men spela roll. ska snart lägga mig i sängen och kolla på 2½ män (nattritual) imorgon blir det iallfall spa till högsta, balfixning och allt. resultatet får ni se sen eftersom pappa har tagit hem den bra kameran. wopdedidoo!!

sleepysleppy.

vem gillar inte closeups?


"orka vara neger"

[ 600:- fattigare, lite klokare och mycketmyckt mörkare hår. jag färgade precis håret och som vanligt blir det direkt flygigt och stort, ser ungefär ut som en trollunge just nu. det var också därför jag färgade idag och inte imorgon (dagen innan balen) färgade också löshår så jag kommer bli långhårig igen. nu hoppas jag bara att louise kan fixa mina naglar, please! wellwell, dessa problem får stanna hos mig några timmar till.
stockholm idag var.. som vanligt. mycket folk, donkenmagknip och fjoll, yeah you know the drill. köpte ett par helballa brills från hm's killavdelning. täcker hela facet men.. WHO CARES? de va asballa och vi alla tre (amanda, tove och jag) ska ha de på slutskivan. gonna be sååååå nice, man! ]

haha! det första skrev jag ungefär runt halv 6 men.. glömde visst bort det i all stress med att torka håret och färga fransar att.. aa, jag sprang bara ner till ica, köpte glass och maränger (eller.. amanda köpte ;O) och sen raka vägen (NOT, vi snurrade runt i bålsta i en timme till) hem till tove. haha! ah nu vet ni det. viktigt! indeed!

PS. vi såg också håkan hellstörm på grönan tillsammans med sin lilla son. tyvärr när han såg oss så drog han på sig luvan och gick. han förstod väl att man såg vem han var trots tappra försöket med stora solbriller.

inte mycket tid här inte.

    ganska stressigt så jag kan nog inte sitta här egentligen men.. jag skriver ner en liten lista så ni vet vad jag kommer ha för mig idag, massor av fuffens.

  • sminka, fixa, blåsa och klä på mig.

  • gå ut med hunden.

  • åka tåg mot stockholm central.

  • shoppa med tove, bla. saker till min bal + student som jag inte hunnit köpa än.

  • möta amanda och bege oss till gröna lund för anställningsgrej till tv4.

  • bege oss hemåt & äta en marängswisch från donken.

fortfarande kär i soundtracken


dagens pics, hellyeah på promenader.



vitamin everyday

bradag idag, riktigt bra dag. stod i icakön idag, redo att se mina pengar försvinna, när tanten i kassan säger: 84:- (jag har alltså köpt hårfärg, vitamin everyday dryck, tops och en löjligt stor baguette med klet i) fasiken va billigt tänker anette, som har klarat matteB av någon anledning.
när jag kommer hem börjar hjärnan sätta igång och tänker att det var FÖR billigt. då ser jag på kvittot att hon istället har glömt och scanna in baguetten = gratis lunch idag. det var ungefär som någon på ett svart moln där uppe förstod mina tankar om att pengarna kommer försvinna inom kort tid. wellwell, välkommen till en studentsliv. här delar vi med oss av lycka och sorg. detta var äkta lycka.



nu förstår ni vad jag menar med klet.

det blev inte en lång stund ute


.. jag fick springa in på en gång när jag insåg hur mycket jag saknar usa. de har mycket fel, jag klagade som tusan när jag kom hem & gud vad jag gick upp i vikt. men mysfaktorn var det ingenting fel på. någon som vill åka med, kanske? (alla bilder tagen av anette själv!)

..if you only knew


pictures of you, pictures of me

vem är denna mystiska blekfis? va gör hon där? åhw, God! jag ser tillochmed lite utländsk ut. äh, var tvungen och ta med den eftersom skruttemma blev så söt. spana in andra fotografen där bak. haha! skönt pucko. bilden är tagen på people 28:e maj 2009, lite innan stängningstid.

satt fast i enköping i 3 timmar, offrade 5 till att leka taxi men inte få någonting för det. så inte värt det. mamma sa exakt att det skulle ta 1½ timme, vilket jag mycket väl kunde vänta på. satt mig på mcdonalds och åt mc feast chili (någonting) & marängswisch. jag menar vilken människa somhelst kan stå ut i 1½ timme. sen ställde jag mig utanför, väntade, väntade & väntade. ingen kom. man kan säga att jag är riktigt uttråkad och förbannad just nu. kunde ha gjort någonting mycket roligare än suttit i en bil bredvid en lägenhet hela kvällen.
såna smällar kanske man får ta också. men en sak är klar. jag tänker aldrig skjutsa mamma igen. hon får ta bussen eller köpa sig en egen bil.

nu ska jag ta mig en glas bubbelvatten, sätta mig i gräset utanför och bara mysa med hunden. det behövs ibland de också!


nya kläder, whipodidoooolo!

jag kom precis och tänka på en sak

minst en gång per dag känner jag som om någonting är fel, alltså att det är konstigt att alla människor bara lever på jorden. känner känslor och begår såkallade misstag. jag tänker minst en gång per dag (nästan) att jag är med i en tvshow, exakt som the truman show. om nu någon har sett den så handlar den om en kille som lever i en värld av skådespelare. det är ungefär så jag känner nu när jag precis kollade in i spegeln. tänk om det är en kamera precis bakom och alla kan se mig precis nu. att varje steg du tog förljer åskådare i en värld utanför din. hur spookey skulle inte det nu vara?
.. som ni ser ungar. man behöver inte röka på bara för att få crazy tankar. bli bara vän med anette!

sommarväder.

svett, säger jag bara. har precis dansat vals i skolan inför balen (fredag 5:e) för mig kommer det nog bara bli att hoppa runt lite på mina skyhöga skor. bara man har kul, intesant? klänningen ska hämtas på torsdag, färdig sydd och klar.att man inte har tänkt tidigare på att hyra klänning. man slipper göra allting själv. bara hämta och lämna (förhoppningsvid hel)
                         denna värme är bara för underbar. också. min hund mår mindre bra och det är otroligt ansträngande för henne och gå på promenader. hon lägger sig mest och gosar runt i gräset hälften av tiden. skruttlotta!  men det är skönt att sommaren har kommit på riktigt nu. trots detta hörde jag talas om regn de närmaste dagarna? helsike! ..och vet ni vad? JAG TAR STUDENTEN! ojoj, tänka att det aldrig sätter sig och man kan aldrig säga det för mycket. nu ska jag leka chaufför åt min moder. avnjut härliga mobilbilder så länge. i'll be back.




RSS 2.0